Η Google δεν έχει 3.5mm jack θύρα στα Pixel 2 και Pixel 2 XL για τα ακουστικά μας, αλλά όπως όλες οι cool εταιρίες, ανακοίνωσε τα δικά της earbuds, ενισχύοντας έτσι τις δυνατότητες του Google Assistant. Έτσι με την χρήση τους θα δούμε λειτουργίες όπως μετάφραση σε πραγματικό χρόνο, αφού ο Google Assistant μιλάει 40 γλώσσες. Τα νέα ακουστικά ονομάζονται Google Buds, που σαν όνομα είναι πολύ καλό. Με το που τα συνδέσουμε στην Android συσκευή μας, ο Google Assistant ενεργοποιείται.

Η ενεργοποιηση του φωνητικού βοηθού δεν χρειάζεται το πάτημα κάποιου κουμπιού. Αντιθέτως κάνουμε swipe πάνω στο δεξί earbud ή κάνουμε tap για τον έλεγχο της μουσική. Τα ακουστικά συνδέονται με καλώδιο, ώστε να μην χωρίζονται και χάνονται.

Σύμφωνα με την Google μας προσφέρουν μέχρι και 5 ώρες ακρόασης μουσικής με μία φόρτιση, ενώ η θήκη τους λειτουργεί και σαν φορτιστής και προσφέρει συνολικά 24 ώρες χρήσης σε μουσική.

Τιμολογιακά θα τα δούμε στα $159, σε λευκό, γαλάζιο και μαύρο. Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν, ενώ η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.