Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης του Gmail σας η Google διαθέτει μερικούς απλούς και εύκολους τρόπους για να τον ανακτήσετε. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ο αριθμός τηλεφώνου που έχετε καταχωρήσει στη Google ή το email ανάκτησης.

Ωστόσο, αν δεν έχετε κάποιο από αυτά, υπάρχει άλλος ένας τρόπος για να ανακτήσετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Gmail.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρείτε τουλάχιστον μία συσκευή συνδεδεμένη στο Gmail ή στο λογαριασμό σας Google. Έτσι, θα μεταβείτε στη σελίδα ανάκτησης του λογαριασμού σας και θα ξεκινήσετε τη διαδικασία ανάκτησης. Θα σας παρατίθενται οι εξής επιλογές:

  • Enter your password
  • Get verification email at και θα έχει το email σας
  • Try another means to sign in

Ανάλογα με τα στοιχεία που έχετε καταχωρημένα στον Google λογαριασμό σας θα σας παραπέμψει να προβείτε στην ανάκτηση του λογαριασμού σας, με σχετική ειδοποίηση που θα σου στείλει στο κινητό σου.

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν σας παρατίθεται η σχετική επιλογή, τότε δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνειτε τίποτα. Όλη η διαδικασία ανάκτησης του λογαριασμού ξεκινά από τον σύνδεσμο που δώσαμε παραπάνω. Μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με την Google, είναι μάταιος κόπος. Η Google δεν παρέχει support για recovery λογαριασμού. Απλά, πάρτε το απόφαση, το ότι τον έχετε χάσει και ξεκινήστε με έναν καινούργιο.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.