Τον περασμένο Απρίλιο, η Google είχε διαθέσει το Switch to Android iOS app, που αρχικώς λειτουργούσε μόνο με τα Pixel smartphones. Η διαθεσιμότητα πλέον επεκτείνεται σε όλα τα Android 12 smartphones, με την εταιρεία πλέον να βρίσκεις την αφορμή και να εξηγεί γιατί θα πρέπει να επιλέξεις τη μετάβαση σε μια Android συσκευή, παρουσιάζοντας 10 λόγους.

google

Photo by Pawel Czerwinski on Unsplash

  • Express yourself in new ways: Εδώ η Google δείχνει προς την κατεύθυνση του Gboard, του Messages app και του RCS.
  • Video chat with anyone, anywhere: Με τη χρήση του Google Meet, του WhatsApp ακόμη και το Facetime στη τελευταία έκδοση του Chrome, διαφημίζεται
  • Tune into your favorite music: Η μουσική σου θα μεταφερθεί στο Android smartphones σου αρκεί να είναι digital rights management (DRM)-free. Οι αγορές και το περιεχόμενο που έχεις κατεβάσει από το Apple Music θα συνεχίσει να είναι προσβάσιμο στη νέα σου συσκευή, κατεβάζοντας το Apple Music app.
  • Your favorite apps and more: Αναφέρεται φυσικά στο Google Play Store
  • A privacy-first approach: Το Android βοηθά στη καταπολέμηση των επιβλαβών εφαρμογών, του malware, του phising και του spam και γενικώς σε προστατεύει από απειλές. Το Messages, για παράδειγμα κρατά τον κόσμο ασφαλή μπλοκάροντας 1.5 δισεκατομμύρια spam μηνύματα το μήνα. Το Android επίσης, σε προτρέπει να προβείς στις απαραίτητες ρυθμίσεις που αφορούν για παράδειγμα την τοποθεσία σου, κάτι που με τη σειρά του σε βοηθά να κάνεις τις καλύτερες αποφάσεις για την ιδιωτικότητά σου.
  • More devices that work better together: Τα Chromebooks, τα Wear OS watches, Google TV, ακουστικά Fast Pair αλλά και η υπενθύμιση ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις Airpods, είναι όλα παραδείγματα, της άριστης συνεργασία πλήθος συσκευών με το Android.
  • Get more done with Google apps and services: Σαφή αναφορά στις υπηρεσίες και στις εφαρμογές της Google, ότι με αυτές μπορείς να κάνεις τα πάντα.
  • Share music, photos and more across devices: Με το Nearby Share μπορείς να μοιραστείς αρχεία μεταξύ Android και Chrome OS καθώς με το Google Photos.
  • Customize your Home screen with Android Widgets: Τα widgets αποτελούν μια χρήσιμη προσθήκη για οποιαδήποτε homescreen, βάζοντας περισσότερες πληροφορίες στην αρχική οθόνη τη στιγμή που τις χρειάζεσαι.
  • Technology that’s useful for everyone: Ειδική αναφορά για τα χαρακτηριστικά Talkback και Live Transcribe

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.