Αν βαρέθηκες να περνάς κάθε τόσο crack για ενεργοποίηση Windows ή Office στον υπολογιστή σου και θέλεις να ξεχάσεις το άγχος των μη ενεργοποιημένων Windows που μπορεί να κλειδώσουν σε κάθε reboot ή update, τότε σου έχουμε την λύση και μάλιστα πολύ οικονομικά.

Το Goodoffer24 είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα για αγορά εφαρμογών και παιχνιδιών. Σε επικοινωνία που είχαμε με το κατάστημα, καταφέραμε να πάρουμε έκπτωση 30% για τα παρακάτω προϊόντα της Microsoft.

Για την έκπτωση 30%, μπορείς να βάλεις το κουπόνι TM30 κατά το checkout και να κάνεις δικό σου, τα πιο δημοφιλή software της Microsoft. Μερικές από τις δυνατές προσφορές που αξίζει να δεις:

Οι αγορές μας από το Goodoffer24.com είναι πολύ εύκολες και γρήγορες. Μετά την υποβολή της παραγγελίας σου, θα λάβεις στο email που έχεις  δηλώσει τους αριθμούς των κλειδιών σου. Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών . Να ένα σύντομο παράδειγμα για το πως αγοράζουμε ένα OEM licence key για Windows 10 Pro με τον εκπτωτικό κωδικό ΤΜ30.

Αρχικά επέλεξε το προϊόν που θέλεις και πάτησε στο Add to Cart button.

Μόλις το βήμα γίνει, πας στην Shopping Cart και πατάς στο Proceed Checkout.

Στην επόμενη σελίδα βάζεις τον κωδικό ΤΜ30 στο πεδίο που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα και πατάς Apply για να σου δώσει την έκπτωση. Αφού ενεργοποιηθεί το κουπόνι, πατάμε Submit order και βάζουμε τα στοιχεία της χρέωσης καθώς και συμπληρώνουμε τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να λάβουμε στο email μας τον κωδικό ενεργοποίησης του Software που επιλέξαμε.

Το μόνο που έχεις να κάνεις πλέον, είναι να ολοκληρώσεις την πληρωμή της παραγγελίας σου. Συνιστούμε την χρήση Paypal.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.