Η Microsoft κάνει πολλά πράγματα σωστά με τα Windows 10 Pro. Το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, γίνεται ακόμη καλύτερο, λαμβάνοντας το May 2019 Update. Αν σκοπεύεις να αγοράσεις ένα νέο PC ή να αναβαθμίσεις το παλιό σου software τότε είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να αγοράσεις το λειτουργικό σύστημα. Με τις απαιτήσεις του κόσμου να αυξάνονται συνεχώς, με νέα features να έρχονται συνεχώς και πολλές υποσχέσεις για ακόμη περισσότερα, όλα αυτά μας βοηθούν να πάρουμε την απόφαση να αναβαθμίσουμε τα Windows, και με το May 2019 Update, η απόφαση αυτή γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.

Το εν λόγω update προσφέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά και σημαντικές βελτιώσεις, όπως νέο User Interface, βελτιώσεις στην Game Bar αλλά και στη ταχύτητα του λειτουργικού, το Windows Sandbox και άλλα, κάνοντας τα Windows 10 Pro ένα must have λειτουργικό. Το μεγάλο μειονέκτημα όμως είναι οι τιμές λιανικής του Windows 10 Pro, η οποία μπορεί να φθάσει και τα 259 ευρώ. Στο GoodOffer24.com μπορείς να αποκτήσεις με μόλις 10.26 ευρώ.

Το GoodOffer24.com  είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη πλατφόρμα πώλησης διαδικτυακού λογισμικού, Game Keys και Game Cards, με απίστευτα χαμηλές τιμές και γρήγορη αποστολή του κλειδιού. Ας δούμε μερικά παραδείγματα:

20% έκπτωση με το κουπόνι JG24SM20 για το πιο δημοφιλές λογισμικό της Microsoft. Να μερικές προσφορές που αξίζει να δεις:

30% έκπτωση με το κουπόνι JGO24OFFICE2019 με το Microsoft Office 2019.

Οι αγορές μας από το Goodoffer24.com είναι πολύ εύκολες και γρήγορες. Μετά την υποβολή της παραγγελίας σου, θα λάβεις στο email που έχεις  δηλώσει τους αριθμούς των κλειδιών σου. Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών . Να ένα σύντομο παράδειγμα για το πως αγοράζουμε ένα OEM licence key για Windows 10 Pro με τον εκπτωτικό κωδικό “JG24SM20“.

Αρχικά επέλεξε το προϊόν που θέλεις και πάτησε στο Add to Cart button.

Μόλις το βήμα γίνει, πας στην Shopping Cart και πατάς στο Apply Coupon button και πληκτρολογείς τον κωδικό έκπτωσης “JG24SM20“. Η έκπτωση θα αφαιρεθεί από την αρχική τιμή.

Το μόνο που έχεις να κάνεις πλέον, είναι να ολοκληρώσεις την πληρωμή της παραγγελίας σου. Συνιστούμε την χρήση Paypal.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.