Εάν θέλετε να συνθέσετε έναν νέο υπολογιστή ή αναβαθμίζετε έναν παλιό, η Godeal24 μπορεί να σας βοηθήσει. Ως βάση για τη συναρμολόγηση και την αναβάθμιση των υπολογιστών, τα Windows αποτελούν ένα απαραίτητο λογισμικό, το οποίο μπορεί να εξασφαλίσει ότι ο υπολογιστής σας μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια, ειδικά ως PC για τις ανάγκες του γραφείου, η ασφάλεια των δεδομένων είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Η επίσημη τιμή των Windows 10 Pro της Microsoft είναι $199.99 και κατά τη διάρκεια του Godeal24’s Office Software Sales, η γνήσια έκδοση των Windows 10 Pro αγγίζει μόλις τα 7.25€, ενώ φυσικά υποστηρίζεται και η αναβάθμιση σε Windows 11 Pro! Μπορείς επίσης να αγοράσεις το Office 2021 Pro σε πολύ χαμηλή τιμή. Πιο συγκεκριμένα, το Office 2021 αγγίζει μόλις τα 24.25€! Το Godeal24 δεν έχει μόνο φθηνό και γνήσιο λογισμικό Windows OS και MS Office, αλλά και πλήθος άλλου λογισμικού που μπορείς να βρεις, όπως το Ashampoo PDF Pro 3, το πιο δημοφιλές πρόγραμμα που αγόραζαν οι χρήστες από το Godeal24 ένα από τα πιο αξιόλογα για την επεξεργασία αρχείων PDF, την θέαση τέτοιου είδους αρχείων, με ευκολία στο χειρισμό όπως το Word.

godeal 24

Limited Time Sale: Office Software Special Sale

 

Αγόρασε περισσότερα, εξοικονόμησε περισσότερα: Πακέτα Windows και Offfice

 

MS Office for MAC

 

62% έκπτωση σε Bundles και MS Office (με τον κωδικό κουπονιού “SGO62“)

>>> Get More

 

Ως 50% έκπτωση σε εκδόσεις Windows! (κωδικός κουπονιού ” SGO50“)

>>> Get More

 

Περισσότερα εργαλεία στις καλύτερες τιμές!

Get More Tools>>>

Το Godeal24 είναι μεταπωλητής αδειών λογισμικού της Microsoft και σημαντικών άλλων εργαλείων, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε μειωμένες τιμές, καθώς και χρήσιμα εργαλεία υπολογιστών, όπως η σειρά IOBIT, το λογισμικό Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Εξοικονομήστε έως και 90%! Οι άδειες χρήσης είναι 100% αυθεντικές. Η Godeal24 γνωρίζει το “ιστορικό” κάθε άδειας που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες που μπορούν να αγοραστούν στο Godeal24 είναι  εφ’όρου ζωής, δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς, το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft για όλη τη διάρκεια ζωής του.

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείταιως εξαιρετική στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, Παράλληλα, η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή αυτών που έχει αγοράσει.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Contact Godeal24: [email protected]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.