Η Microsoft πριν από λίγους μήνες είχε ανακοινώσει ότι τα Windows 11 θα καταφθάσουν από τις 5 Οκτωβρίου και θα βρίσκονται προεγκατεστημένα σε όλα τα νέα PCs που θα κυκλοφορήσουν από τότε.

godeal

Παράλληλα, θα αποτελέσουν δωρεάν αναβάθμιση για υπάρχοντες υπολογιστές με Windows 10 που έχουν μια έγκυρη άδεια. Αν και υπάρχουν αυστηρές απαιτήσεις συστήματος, όπως έχουμε ήδη δει, πλήθος υπολογιστών που διαθέτουν Windows 10 θα αναβαθμιστούν εντελώς δωρεάν.

Αυτό ακριβώς λέει το Godeal24, το οποίο προσφέρει ειδικές τιμές για Windows 10 και άλλο λογισμικό της Microsoft, όπου μπορείς να πάρεις άδεια για Windows 10 με μόλις 7 ευρώ.

 – Special Offer χωρίς κωδικό κουπονιού –

Windows 10 Professional στα 7.35€

Windows 10 Pro Professional – 2 PCs στα 11.35€ 

Microsoft Office 2016 Professional Plus – 1PC (Phone) στα 19.99€

Microsoft Office 2016 Professional Plus – 1PC στα 24.99€

Microsoft Office 2019 Professional Plus – 1PC (Phone) στα 25.99€

Microsoft Office 2019 Professional Plus – 1PC στα 30.99€

– 45% έκπτωση με τον κωδικό κουπονιού LS45

-60% έκπτωση με τον κωδικό κουπονιού: LS60

 

– Tools for your Computer

 

Οι αγορές από το Godeal24 είναι εύκολες και γρήγορες. Μετά την παραγγελία σου θα λάβεις τον κωδικό σου στο email σου χωρίς να χρειάζεσαι να περιμένεις για μέρες. Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια, μπορείς να τους στείλεις email στο [email protected]


 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.