Μήπως βρίσκεσαι σε διαδικασία σύνθεσης ενός νέου PC και έχεις κουραστεί να ψάχνεις για χαμηλές τιμές σε διάφορα διαδικτυακά καταστήματα για φθηνό λογισμικό; Και μάλιστα υπάρχει ο κίνδυνος πειρατικού λογισμικού. Η πειρατεία συνεπάγεται και πολλά προβλήματα με το PC σου, να μην δουλεύει το σύστημα, απώλεια σημαντικών αρχείων, μη συμβατά format αρχείων και πιθανή μόλυνση με malware. Στο Godeal24, αφήνεις οριστικά πίσω τους κινδύνους χρήσης πειρατικού λογισμικού και μπορείς να αγοράσεις αυθεντικά κλειδιά στις πιο οικονομικές τιμές. Το Godeal24 είναι άν διαδικτυακό κατάστημα το οποίο δεν έχει μεσάζοντες, και ως εκ τούτου μπορεί να περάσει τις εκπτώσεις του σε εσένα.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να αγοράσεις την πλήρη έκδοση του MS Office 2021 Pro Plus για μόλις 24.25€ στο Godeal24! Πράγματι, το Godeal24 φθηνά και γνήσια κλειδιά για την σουίτα εφαρμογών Office για να μπορέσεις να την χρησιμοποιήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα! Μάλιστα, η έκδοσηMicrosoft Office 2021 Home & Business για Mac (Lifetime License) θα καλύψει όλες τις ανάγκες των χρηστών των εν λόγω συστημάτων και φυσικά σε πολύ χαμηλή τιμή των 37.99€.

Limited Time Sale: Genuine MS Office 2021 από 13.05€!

Μπορείς επίσης να αγοράσεις και γνήσια κλειδιά για τα Windows 10 Professional μέσω του Godeal24 στα 7.25€ και να πραγματοποιήσεις αναβάθμιση σε Windows 11 Professional εντελώς δωρεάν! Η Microsoft έχει ξεκινήσει να οριστικοποιεί το λειτουργικό σύστημα των Windows 12 που με το πλεονέκτημα της τεχνητής νοημοσύνης της OpenAI θα αποτελέσει την ιδανική λύση για κάθε σύγχρονη ανάγκη.

Limited Time Sale: Γνήσια κλειδιά Windows 10 και Windows 11 στις καλύτερες τιμές!

Get your cost-effective bundle today!

Εκπτώσεις 50% σε πλήθος άλλων εκδόσεων Windows και Office! (κωδικός κουπονιού ” SGO50“)

>>> Get More

 

Περισσότερα PC tools στις καλύτερες τιμές!

Get More Tools>>>

Πως να πληρώσεις

  • Μεταβαίνεις στη σελίδα πληρωμών,, πιέζεις continue as a guest (ή create an account)και έπειτα συμπληρώνεις τα πεδία “Billing Information”.

Επιλέγεις το “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και πατάς “Continue”.

Ελέγχεις τα στοιχεία σου και πατάς “Place Order”.

Στη συνέχεια μας πηγαίνει σε αυτή τη σελίδα και πατάμε “Choose payment methods”.

Τέλος, μπορείς να επιλέξεις το PayPal για να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.