Όπως όλοι γνωρίζουμε, η επίσημη τιμή του Microsoft Office 2021 Pro είναι $439.99. Κατά τη διάρκεια της Godeal24’s Mid-year Sale, τα γνήσια Office 2021 Pro Plus κοστίζουν μόλις 24.25€, εξοικονομώντας σου ως και 90%.

Αν θέλεις δηλαδή να το εγκαταστήσεις σε πολλούς υπολογιστές ή να το αγοράσεις, τότε το  Office 2021 5PCs bundle είναι ίσως το καλύτερο deal αυτή τη στιγμή με την τιμή να έρχεται μόλις στα 13.05€/PC.  Θα χρειαστείς να κατεβάσεις το λογισμικό από το επίσημο site της Microsoft και να χρησιμοποιήσεις το κλειδί που θα αγοράσεις από το Godeal24. Μόλις η ενεργοποίηση είναι επιτυχημένη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα το λογισμικό. Το GoDeal24 είναι ένα παγκόσμιο κατάστημα πώλησης κλειδιών για πλήθος λογισμικού και υπόσχεται ότι κάθε κλειδί που αγοράζεις είναι έγκυρο, γνήσιο και ασφαλές. Ακόμη και αν υπάρξουν προβλήματα κατά την εγκατάσταση ή τη χρήση, το Godeal24 παρέχει 7/24 customer support service και lifetime after-sales service!

Για λίγο χρονικό διάστημα γνήσια MS Office 2021 από 13.05€!

Αυτή τη στιγμή, τα Windows 10 είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα και αν θελήσεις να πραγματοποιήσεις αναβάθμιση στα Windows 11 μπορείς να το κάνεις καθώς είναι εντελώς δωρεάν. Ακόμη και αν το store της Microsoft δεν πουλά τα Windows 10 μπορείς να αγοράσεις μια γνήσια και φθηνή άδεια τωνWindows 10 Pro στο Godeal24 για μόλις 7.25€!

Για λίγο χρονικό διάστημα γνήσια Windows 10 και Windows 11 στις καλύτερες τιμές!

Οικονομικά bundle σε χαμηλές τιμές!

Εκπτώσεις ως 50% σε πλήθος Windows και Office! (κωδικός κουπονιού ” SGO50“)

>>> Get More

Περισσότερα PC tools στις καλύτερες τιμές!

Get More Tools>>>

 

Get More Tools>>>

Πως να πληρώσεις

  • Μεταβαίνεις στη σελίδα πληρωμών, πιέζεις continue as a guest (ή create an account) και έπειτα συμπληρώνεις τα πεδία “Billing Information”.

Επιλέγεις το “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και πατάς “Continue”.

Ελέγχεις τα στοιχεία σου και πατάς “Place Order”.

Στη συνέχεια μας πηγαίνει σε αυτή τη σελίδα και πατάμε “Choose payment methods”.

Τέλος, μπορείς να επιλέξεις το PayPal για να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.