Το GoDeal24.com, αποτελεί ένα από τα πολλά κλειδάδικα εκεί έξω τα οποία σου επιτρέπουν να κάνεις τα Windows 10  αυθεντικά. Και μέσα από τις προσφορές που έχει το εν λόγω διάστημα, μπορείς να βρεις πραγματικά αυτό που θέλεις σε χαμηλή τιμή. Ειδικότερα, αρχικά έχουμε το combo 1 που συνδυάζει Office 2019 μαζί με Windows 10 σε χαμηλές τιμές. Συγκεκριμένα:

Το combo 2 είναι ιδανικό για χρήστες που κάνουν απλά πράγματα, όπως browsing του internet, πληρωμή λογαριασμών, έλεγχο των emails ή streaming, τότε τα Windows 10 Home είναι η ιδανική έκδοση του λειτουργικού για εσένα.

Το GoDeal24.com είναι μια global ιστοσελίδα που πουλάει γνήσια keys λογισμικού σε πελάτες από όλο τον κόσμο. Όταν αγοράζεις από το GoDeal24.com, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι συνεργάζεσαι με ένα έμπιστο brand.  Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις στη μισή τιμή, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό έκπτωσης “LF50” κατά τη διάρκεια του checkout.

Ο κωδικός LF55 σου δίνει έκπτωση σε αυτά τα προϊόντα:

Στο GoDeal24.com θα εξυπηρετηθείς άμεσα. Λίγο μετά την παραγγελία, θα λάβεις στο email σου γρήγορα, ό,τι έχεις παραγγείλει. Και αν έχεις κάποια απορία το τμήμα εξυπηρέτησης είναι εδώ να σε βοηθήσει. Μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα στο [email protected] και θα εξυπηρετηθείς άμεσα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.