Ίσως επισκεφτήκατε το Microsoft Store για να αποκτήσετε ένα κλειδί προϊόντος Microsoft Office 365, ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι το Office 365 είναι μια ετήσια συνδρομητική υπηρεσία, μετά την αρχική δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, δηλαδή μπορεί να καταλήξετε εύκολα να ξοδεύετε περισσότερα από 69.99 δολάρια ετησίως. Όχι όμως στο GoDeal24 το οποίο έχει πάμθηνα κλειδιά για Windows και Office.

Από που να αγοράσεις μια lifetime έκδοση του Microsoft Office;

Κάθε ενδιαφερόμενος χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα Microsoft Office lifetime key και να πάρει την εξαιρετική αυτή σουίτα εφαρμογών γραφείου σε πολύ χαμηλή τιμή. Το Godeal24 σου παρέχει 100% αυθεντικά κλειδιά για Office. Είτε δηλαδή πρόκειται για τα Office 2021 είτε για τα Office 2019 το Godeal24 έχει πλήθος επιλογών. Αν έχεις μόνο ένα PC στο σπίτι μπορείς να το αγοράσεις τα Office 2021 για μόλις 25.61€!

Αν χρειάζεσαι τα Office 2019 μπορούν να αγοραστούν έναντι 24.59€! Αν θέλεις να μοιραστείς το κόστος με τους φίλους σου, μπορείς να επιλέξεις ένα bundle από πλήθος κλειδών και να σου έρθει το κάθε κλειδί Office 2021 με 13.52€! Το ίδιο συμβαίνει και με τα Office 2019 κλειδιά που αν αγοράσεις bundle η τιμή για το ένα πέφτει στα 11.99€/PC!

Η καλύτερη πρόταση Lifetime κλειδιά για Microsoft Office

Στο Godeal24, τα Windows 10 Pro κοστίζουν μόλις 7.42€. Αν θέλεις να πραγματοποιήσεις αναβάθμιση στα Windows 11, μπορείς από το Godeal24 να αγοράσεις κλειδί Windows 11 Pro για μόλις 10.24€. Αυτή τη στιγμή, τα Windows 10 χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους χρήστες. Μπορείς να επιλέξεις Windows 10 ή Windows 11 ανάλογα με τις ανάγκες σου στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς.

Genuine Windows OS: Limited Time Special!

62% έκπτωση σε Bundles και σε πλήθος εκδόσεων MS Office (κωδικός κουπονιού “SGO62″)

>>> Get More

Για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες κάθε χρήστη, η Microsoft κάνει διαθέσιμες διαφορετικές εκδόσεις των Windows 10 για παράδειγμα, υπάρχουν οι personal και οι business εκδόσεις. Στο GoDeal24 θα βρεις κλειδιά για την Windows 10 Enterprise edition αλλά ακόμη και για τις Windows Server εκδόσεις των Windows κ.α.

Έκπτωση 50% σε ακόμη περισσότερες εκδόσεις (κωδικός κουπονιού “ SGO50“)

Το Godeal24 έχει ένα πλήρες και 100% αξιόπιστο κατάστημα με κατάλογο κλειδιών που ανανεώνεται συνεχώς, παρέχοντάς σου εγγύηση καλής λειτουργίας και φυσικά μιλάμε για 100% νόμιμα κλειδιά. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρετικές προσφορές σε computer and mobile tool software, όπως τα IOBIT series, Ashampoo software, Disk Drill και πολλά περισσότερα.

More Computer Tools: Best Price, Best Products!

Το Godeal24 είναι ένας reseller Microsoft licenses και άλλου είδους λογισμικού επιτρέποντάς σου να αγοράσεις Windows OS και MS Office σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, όπως και προιόντα της σειράς IOBIT series, Ashampoo software, Disk Drill και πολλά ακόμη. Οι άδειες είναι 100% αυθεντικές και νόμιμες. Η Godeal24 γνωρίζει το “ιστορικό” κάθε άδειας που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες που μπορούν να αγοραστούν στο Godeal24 είναι εφ όρου ζωής, δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς: το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft για όλη τη διάρκεια ζωής του.

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως “εξαιρετική” στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%,. Η digital και πλήρως αυτοματοποιημένη παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και εφ όρου ζωής εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα! Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε με την Godeal24 στο: [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.