Το Microsoft Office 2021 Professional Plus αποτελεί μια ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών γραφείου που περιλαμβάνει πλήθος σημαντικών εφαρμογών, όπως τα Word, Excel, PowerPoint, Outlook κ.α. Το Office 2021 Pro από την μεριά του διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά και εργαλεία που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους πιο γρήγορα.

office

Στο Word, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ενσωματωμένα features και εργαλεία για να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν διάφορα έγγραφα.. Παράλληλα, υπάρχουν χρήσιμες λειτουργίες στο Excel που μπορούν να διευκολύνουν τους χρήστες στην ανάλυση δεδομένων και στη δημιουργία γραφημάτων. Από την μεριά του το PowerPoint βοηθά στη δημιουργία όμορφων παρουσιάσεων. Το OneNote αποτελεί μια χρήσιμη εφαρμογή λήψης σημειώσεων, ενώ πλήθος χρήσιμων λειτουργιών παρέχουν το Publisher και το Access.

Εν ολίγοις αποτελεί μια ιδιαίτερα καλή περίπτωση η αγορά του Office 2021 Pro. Το Godeal24 τρέχει αυτή τη περίοδο την περίφημη End-of-Summer Sale καμπάνια.  Το Office 2021 Pro κοστίζει μόλις 24.25€. Την ίδια στιγμή, το καλύτερο λειτουργικό σύστημα, τα Windows 10 αγγίζουν τα 7.25€. Πρόκειται δηλαδή για γνήσιο λογισμικό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πάντα με μια αγορά. Το  Godeal24 παρέχει εκπτώσεις για Office 2016, 2019 και 365 σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Ο πιο ασφαλής τρόπος να ενεργοποιήσεις ένα κλειδί Windows 10!

Εκπτωτικά bundle (κωδικός κουπονιού ” SGO62“)

Σημαντικές εκπτώσεις σε multi-key packs!

Εκπτώσεις 50% σε πλήθος άλλων εκδόσεων Windows και Office! (κωδικός κουπονιού ” SGO50“)

>>> Get More

 

Ο πιο ασφαλής τρόπος να αγοράσεις λογισμικό είναι το Godeal24. Με επαγγελματικό customer service δεν πρέπει να ανησυχείς για τίποτα!

Εκπτώσεις σε πλήθος δημοφιλών εργαλείων 

>>>Get More Tools

 

Contact Godeal24: [email protected]

Πως να πληρώσεις

  • Μεταβαίνεις στη σελίδα πληρωμών, πιέζεις continue as a guest (ή create an account) και έπειτα συμπληρώνεις τα πεδία “Billing Information”.

Επιλέγεις το “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και πατάς “Continue”.

Ελέγχεις τα στοιχεία σου και πατάς “Place Order”.

Στη συνέχεια μας πηγαίνει σε αυτή τη σελίδα και πατάμε “Choose payment methods”.

Τέλος, μπορείς να επιλέξεις το PayPal για να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή.

Στο Godeal24, μπορείς να εξοικονομήσεις σημαντικό χρόνο και χρήμα με φθηνές άδειες για Microsoft λογισμικό και πλήθος άλλων προγραμμάτων. Παίρνεις Windows OS και MS Office σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Η ψηφιακή παράδοση του Godeal24 στέλνει το κλειδί απευθείας στο email εντός λεπτών από την αγορά. Με βαθμολογία στο TrustPilot 98% και 24/7 τεχνική υποστήριξη είσαι σίγουρος για τα προιόντα που αγοράσεις..

Το Godeal24 υπόσχεται 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και lifetime after-sales service για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το προιόν χωρίς προβλήματα.!

 

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.