ΔΙΑΡΚΕΙΑ & REPLAYABILITY

Το main campaign του God of War θα σας κρατήσει απασχολημένους γύρω στις 25 ώρες, διάρκεια ικανοποιητική για ένα τόσο linear παιχνίδι. Συνολικά, λαμβάνοντας υπόψη τα διάφορα side quests, collectibles (ναι υπάρχουν δυστυχώς) και τα challenges στα βασιλεία Muspelheim και Niflheim, η διάρκεια πλησιάζει τις 50 ώρες στο Normal επίπεδο δυσκολίας. Μεγάλο αρνητικό αποτελεί η έλλειψη NG+, ωθώντας τον χρήστη να δημιουργεί κάθε φορά άλλο save file, δίχως την εμπειρία και τις ικανότητες που με κόπο απέκτησε.

Εν κατακλείδι, το νέο κεφάλαιο της σειράς God of War κατάφερε να προκαλέσει δέος, συγκίνηση και σεβασμό σε gamers και developers. Με μια ιστορία παρμένη από τα βιβλία του Tolkien της Μέσης Γης και μια κινηματογραφικότητα που μέχρι και ο Peter Jackson θα ζήλευε, αποδεικνύει την σημασία των singleplayer παιχνιδιών στην gaming βιομηχανία. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το εμπλουτισμένο/ανανεωμένο σύστημα μάχης, έχουμε ένα ή ίσως ΤΟ παιχνίδι της χρονιάς.

Το God of War (2018) μας παραχωρήθηκε από την Sony Interactive Entertainment για τις ανάγκες του Review.

 

1
2
3
4
ΣΥΝΟΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ
10
GAMEPLAY
10
ΓΡΑΦΙΚΑ
10
ΉΧΟΣ & ΜΟΥΣΙΚΗ
10
ΔΙΑΡΚΕΙΑ & REPLAYBILITY
9
Προηγούμενο άρθροPorsche Design: Οι σχεδιαστές είχαν πει όχι στην εγκοπή στο Huawei Mate RS Porsche Design, το smartphone των $1880
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy J2 Core: Το πρώτο Android Go smartphone της Samsung είναι επιτέλους εδώ (σχεδόν)
Alex Lazaridis
Άλεξ εδώ... έχοντας περάσει τα εφηβικά gaming χρόνια μου με τα μεταχειρισμένα Game Boy του ξαδέρφου μου, μετατράπηκα με τον καιρό σε PlayStationManiac. Περιμένω υπομονετικά το επόμενο evolution μου σε PC gamer!
god-of-war-review-i-anthropini-pleyra-toy-theoyΣυμπερασματικά, το νέο κεφάλαιο της σειράς God of War κατάφερε να προκαλέσει δέος, συγκίνηση και σεβασμό σε gamers και developers. Με μια ιστορία παρμένη από τα βιβλία του Tolkien της Μέσης Γης και μια κινηματογραφικότητα που μέχρι και ο Peter Jackson θα ζήλευε, αποδεικνύει την σημασία των singleplayer παιχνιδιών στην gaming βιομηχανία. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το εμπλουτισμένο/ανανεωμένο σύστημα μάχης, έχουμε ένα ή ίσως ΤΟ παιχνίδι της χρονιάς...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.