Στη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας, η ασφάλεια των δεδομένων και των συσκευών πρέπει να έχει ιδιαίτερη σημασία. Πόσο μάλιστα όταν αναφερόμαστε σε επιχειρηματικό εξοπλισμό και δεδομένα τόσο δικά μας όσο και τρίτων. Εδώ έρχεται να παίζει τον ρόλο του το Samsung Knox, μια επαγγελματική πλατφόρμα που εξασφαλίζει τη σύνδεση, την προστασία και την αποτελεσματική διαχείριση των κινητών συσκευών σας.

Τι είναι το Samsung Knox;

Το Samsung Knox είναι μια ολοκληρωμένη επιχειρησιακή πλατφόρμα που διαμορφώνεται και διαχειρίζεται εύκολα, προσφέροντας προσαρμοσμένη χρήση σε διάφορους κλάδους βιομηχανίας. Με πάνω από 1 δισεκατομμύριο ασφαλισμένες συσκευές Samsung από το 2013 και πάνω από 70 εκατομμύρια συσκευές που διαχειρίζεται, το Knox έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πάνω από 30.000 επιχειρήσεων και κυβερνήσεων παγκοσμίως1.

To Knox εξασφαλίζει ότι τα εμπιστευτικά και ευαίσθητα δεδομένα παραμένουν ασφαλή, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Κάθε στρώμα της συσκευής σας προστατεύεται σε πραγματικό χρόνο, δίνοντάς σας μια αίσθηση ασφάλειας που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Διαθέτει 8 διαφορετικά προϊόντα Knox για να καλύψει τις ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης2. Επιπλέον, υπάρχει και το Knox Suite, μια πιο στοχευμένη λύση που συνδυάζει 6 από τα παραπάνω προϊόντα, προσφέροντας ασφάλεια και διαχείριση με ετήσιο κόστος.

Samsung Knox

Γιατί να επιλέξετε Samsung Knox για την επιχείρησή σας;

Οι συσκευές Galaxy Enterprise Edition3 αποτελούν το πρώτο βήμα για την δημιουργία του εταιρικού σας κινητού στόλου. Εξοπλισμένες με το Knox Suite, είναι εύκολο να ρυθμίσετε τη συσκευή πριν καν βγει από το κουτί και παρέχει εγγυημένη λήψη ειδοποιήσεων για τις αναβαθμίσεις ασφαλείας για εώς και πέντε ολόκληρα χρόνια. Από την ασφάλεια έως την αναπαραγωγή και τη διαχείριση, το Enterprise Edition σας προσφέρει αποτελεσματικούς τρόπους να υλοποιήσετε τη στρατηγική κινητικότητάς σας.

Με το Enterprise Edition, προστατεύετε τα δεδομένα της επιχείρησής σας χάρη στο Knox Suite που περιλαμβάνεται δωρεάν για τον πρώτο χρόνο. Η σουίτα συγκεντρωμένων λύσεων Knox επιτρέπει στους διαχειριστές IT να καλύψουν όλα τα βήματα στην επιχειρηματική κινητικότητα. Έτσι, οι συσκευές Enterprise Edition είναι έτοιμες για εργασία αμέσως μετά τον εκτεταμένο έλεγχο, εγγράφονται αυτόματα και ασφαλίζονται με την πλατφόρμα ασφαλείας Knox.

Επιπλέον, με την εγγύηση που εκτείνεται για ένα έτος πέρα ​​από τη βασική κάλυψη, η υποστήριξή σας διαρκεί περισσότερο, προσφέροντάς σας ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία. Με το Samsung Knox, η επιχείρησή σας είναι σε ασφαλή δρόμο, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην στήριξη της παραγωγικότητας, χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια των συσκευών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα της Samsung Knox.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

1. Το Samsung Knox πληροί με επιτυχία τις αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας που έχουν τεθεί από κυβερνήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας στους επιχειρηματικούς χρήστες μια ισχυρή λύση ασφάλειας για κινητά. – https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications

2. Το Knox Guard απαιτεί τριετή συνδρομή. Τα Knox Manage, Knox Asset Intelligence, Knox E-FOTA, Knox Capture, Knox Configure απαιτούν ετήσια συνδρομή.

3. Η διαθεσιμότητα του Enterprise Edition μπορεί να διαφέρει ανά μοντέλο και περιοχή.

4. Για έως τρία χρόνια συνολικά. Ισχύει για συσκευές Enterprise Edition που κυκλοφόρησαν το 2023 και μεταγενέστερα μοντέλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.