Ένα άρθρο καθαρά προσωπικού χαρακτήρα, που εκφράζει καθαρά την προσωπική μου άποψη για την υπηρεσία. Ανέκαθεν πλήρωνα το easybytez.com, εκατοντάδες ευρώ εδώ και ολόκληρα χρόνια. Και μπορούσες να βρεις πολύ υλικό, όχι τα πάντα όμως. Και μου εξασφάλιζε αρκετές σειρές και ταινίες όλα αυτά τα χρόνια, που μου κρατούσαν συντροφιά. Αρνήθηκα πεισματικά να δώσω αυτά τα 10 ευρώ της συνδρομής του Netflix εδώ και τόσα χρόνια, καθώς φοβόμουν ότι θα περιοριστώ πολύ στις επιλογές μου.

Και όλα αυτά, μέχρι να ασχοληθώ πιο ενεργά με το Netflix, να πληροφορηθώ, να διαβάσω οδηγούς. Να μάθω ότι μπορώ να έχω το αμερικανικό με ένα VPN και μόνο. Και τότε έπαψα, να πληρώνω το easybytez. Άφησα πίσω τον αγώνα αναζήτησης υποτίτλων (μπορούσα να έχω τους αγγλικούς αν δεν είχε ελληνικούς για κάτι που έβλεπα), με έκανε να αφήσω πίσω τα χιλιάδες μηνύματα σε uploaders για το αν μπορούσαν να διορθώσουν ένα νεκρό λινκ για να ολοκληρωθεί το κατέβασμα της σειράς. Για τις σειρές και τις ταινίες που βλέπω, άφησα οριστικά πίσω την πειρατεία και δεν το μετάνιωσα. Μου αρέσουν κυρίως περιπέτειες, αστυνομικές, κατασκοπευτικές σειρές και θρίλερ. Όπως και ταινίες αυτού του είδους. Και βρίσκω τα πάντα* (στο αμερικανικό). Και το βασικότερο, μπορώ να το έχω και στο κινητό μου.

*βάσει αυτών που μου αρέσουν

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και η έλλειψη ποιοτικού υλικού στην τηλεόραση την ελληνική, μας έκανε να στραφούμε στην πειρατεία και συνεπώς να αυξήσουμε τα ποσοστά της πειρατείας. Η αναγκαιότητα του ίντερνετ καθώς πολλά πράγματα στην εποχή μας λειτουργούν μέσω αυτού και ότι πολλές φορές το πληρώνουμε πανάκριβα σε κάθε πακέτο γιατί χρειάζεται γενικά, σε συνδυασμό με τα οικονομικά περιθώρια που μας αφήνει το τελευταίο για συνδρομητική τηλεόραση, όλο αυτό αποτελεί την αιτία της πειρατείας. Ακόμα και το netflix είναι μία σπάνια στη χώρα μας καθως μια οικογένεια όταν ζει με 300 ευρώ το μήνα και χρειάζεται ίντερνετ για το σχολείο για το ένα και το άλλο δεν έχει περιθώρια για netflix.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.