Λίγο πολύ όλοι έχουμε ένα mailbox γεμάτο διαφημιστικά emails, από κάποια υπηρεσία που κάναμε εγγραφή γιατί την χρειαστήκαμε μια φορά μόνο. Μέχρι να τελειώσουμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε, ξεχάσαμε να ξεγραφτούμε και τώρα το inbox μας έχει γεμίσει από μηνύματα που μας προωθούν την επί πληρωμή λειτουργία της υπηρεσίας. Τώρα όμως έρχεται η λειτουργεία που περιμέναμε και θα μας σώσει το mailbox από τα μηνύματα αυτού του είδους, που παράλληλα μας γεμίζουν και τον αποθηκευτικό χώρο.

Από ότι φαίνεται η Google ετοιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται “Manage Subscriptions” για το Gmail και πλέον θα κατηγοριοποιεί όλα αυτά τα emails και τα newsletters, ώστε να βάλει μια τάξη στο χάος.

Σύμφωνα με το PiunikaWeb που ανακάλυψε πρώτο την νέα λειτουργία στην έκδοση 2024.04.07.622678535 του Gmail, η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στην sidebar και θα αναλύει τα μοτίβα των emails για να καθορίζει ποια είναι email αυτού του είδους, ώστε να μη μας τα εμφανίζει μαζί με τα υπόλοιπα.

Με βάση τον κώδικα της εφαρμογής, οι συνδρομές θα κατηγοριοποιούνται ανάλογα με την συχνότητα που στέλνουν emails, σε 10, 20 και πάνω από 20 emails το τρίμηνο. Η κατηγοριοποίηση θα μας βοηθάει να διαλευκάνουμε ποιες πηγές το παρακάνουν, ενώ θα μας επιτρέπει να κάνουμε και unsubscribe από τα μηνύματα.

Το σημαντικότερο είναι βέβαια πως θα κρατάει όλα τα αυτά τα emails μακριά από τα βασικά μας emails, σε ένα χώρο αποκλειστικά για αυτές. Επιπλέον θα έχει και πλήκτρο unsubscribe δίπλα στα emails, ώστε να σταματάμε να λαμβάνουμε μηνύματα από όποια δε μας ενδιαφέρουν, εύκολα και γρήγορα.

Τέλος η σειρα Huawei P! H Huawei φέρνει την σειρά Pura.

Το χαρακτηριστικό είναι ακόμα υπό ανάπτυξη ακόμα, όμως υπάρχουν πολλά σημάδια για την επικείμενη κυκλοφορία του. Χρήστες στο reddit αναφέρουν πως είχαν ένα αναδυόμενο μήνυμα για να δοκιμάσουν την νέα λειτουργία, που όμως οδηγεί σε μια λευκή οθόνη που δεν κάνει κάτι. Αυτό σημαίνει πως πολύ σύντομα θα έχουμε το τέλος των γεμάτων από spam και προωθητικά emails.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.