Όσοι δεν θέλουν να εμφανίζονται διαφημίσεις στο Gmail που βασίζονται σε προσωπικά δεδομένα του χρήστη, μπορούν να απενεργοποιήσουν τη χρήση των δεδομένων τους για την παροχή πιο σχετικών με τα ενδιαφέροντά τους διαφημίσεων απλά με μια μικρή ρύθμιση στον λογαριασμό τους.

Συγκεκριμένα, όντας συνδεδεμένος στον Google λογαριασμό σου μπορείς να απενεργοποιήσεις τις εξατομικευμένες διαφημίσεις κάνοντας κλικ εδώ. Ειδικότερα, η Google αναφέρει: Εάν εξαιρεθείτε, ενδέχεται να βλέπετε ακόμα διαφημίσεις στο Gmail, αλλά δεν θα βασίζονται σε προσωπικά δεδομένα που η Google έχει συσχετίσει με τον Λογαριασμό σας Google.

gmail ads

Πώς λειτουργούν οι διαφημίσεις στο Gmail

Όταν ανοίγετε το Gmail, θα βλέπετε διαφημίσεις που έχουν επιλεγεί, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμες και συναφείς. Η διαδικασία επιλογής και εμφάνισης εξατομικευμένων διαφημίσεων στο Gmail είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Αυτές οι διαφημίσεις σας εμφανίζονται με βάση τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα, ενόσω είστε συνδεδεμένοι στο Google. Για την εμφάνιση των διαφημίσεων, δεν σαρώνουμε ούτε διαβάζουμε τα μηνύματά σας στο Gmail. Με τη παραπάνω ρύθμιση, εξαιρείσαι από τη χρήση των δεδομένων σου για την εμφάνιση διαφημίσεων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.