Όπως όλοι γνωρίζουμε οι διαφημίσεις αποτελούν σημαντικό κομμάτι της εμπορικής δραστηριότητας της Google και πολλά προϊόντα της εταιρείας διατίθενται δωρεάν, όπως για παράδειγμα το Gmail.

gmail

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία έχει αρχίσει να εμφανίζει διαφημίσεις εντός του γραμματοκιβωτίου και συγκεκριμένα στο φίλτρο Updates. Πρόκειται για ένα αυτόματο φίλτρο που έχει σχεδιαστεί να εμφανίζει emails που αφορούν παραγγελίες, billing statements κ.α.

Παράλληλα, στη desktop έκδοση του Gmail διαφημίσεις εμφανίζονται και μέσα στη λίστα των emails, ενώ σε γενικότερο επίπεδο υπάρχουν αναφορές περί αύξησης των διαφημίσεων σε πλήθος μερών, αντί τις δυο που συνήθιζε να δείχνει μέχρι τώρα η υπηρεσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ρύθμιση που να επιτρέπει την αλλαγή της θέσης των διαφημίσεων.

https://twitter.com/MarkIrvine89/status/1653391449117847554?s=20

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.