Πόσες φορές μπορεί μία εταιρεία να λανσάρει την ίδια σειρά smartphones; Λοιπόν, αν είσαι η Xiaomi ή κάποιο από τα brand της, η απάντηση σε αυτή την ερώτηση φαίνεται να είναι “τουλάχιστον τρεις”. Τα Redmi Note 12 series έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην Κίνα τον Νοέμβριο.

Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο, έκαναν ντεμπούτο στην Ινδία, όπου το Note 12 είναι διαφορετικό σε σύγκριση με το κινεζικό Note 12, παρόλο που τα Note 12 Pro και Note 12 Pro+ παρέμειναν τα ίδια.

Τώρα, σχεδόν δύο μήνες μετά το λανσάρισμα της σειράς στην Ινδία, η Xiaomi ανακοίνωσε μία ακόμα εκδήλωση παρουσίασης των Redmi Note 12 η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου με το σύνθημα “Live vivid”.

Όπως μπορείτε να δείτε, η εταιρεία ζει στον κόσμο το δικό της και λέει ότι αυτό το λανσάρισμα – το τρίτο στη σειρά για τις ίδιες συσκευές – θα είναι εξωπραγματικά εντυπωσιακό και θα χρειαστούν διαστημικό λεωφορείο για να το προλάβουν. Θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ακόμη και ότι το launch event θα γίνει στο διάστημα, αν δεν επρόκειτο για την τρίτη παρουσίαση των ίδιων μοντέλων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.