Εκτός από τα Xiaomi 13, 13 Lite, και 13 Pro, η εταιρεία λάνσαρε και μερικές ακόμη συσκευές, όπως τα TWS ακουστικά Xiaomi Buds 4 Pro που κάνουν παγκόσμιο ντεμπούτο. Τα νέας γενιάς TWS υιοθετούν νέο design και μαγνητική συγκράτηση στη θήκη για αποφυγή τυχαίων πτώσεων. Όμως, ίσως, το πιο εξαιρετικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι υποστηρίζουν προσαρμοστική δυναμική μείωση θορύβου, με βάθος μείωσης θορύβου 48dB και πλάτος μείωσης θορύβου έως και 4000Hz.

Επιπλέον, υποστηρίζουν 3 επίπεδα προσαρμοστικής αυτόματης ρύθμισης, η οποία μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα το περιβάλλον και να προσαρμόσουν έξυπνα το βάθος μείωσης θορύβου, καθώς και να επιλέξουν την καταλληλότερη λειτουργία μείωσης θορύβου για να εξασφαλίσουν την καλύτερη και πιο άνετη ακουστική εμπειρία.

Τα Xiaomi Buds 4 Pro υποστηρίζουν έξι επίπεδα χειροκίνητης ρύθμισης, ώστε ο χρήστης να μπορεί να ρυθμίζει το επίπεδο μείωσης θορύβου και την πίεση του αυτιού σύμφωνα με τις συνήθειες του. Παράλληλα, μπορούν να προσαρμόσουν τη λειτουργία διαφάνειας μεταξύ της τυπικής, της φωνητικής βελτίωσης, και της βελτίωσης περιβάλλοντος.

Xiaomi Buds 4 Pro Launch

Χάρη στον αλγόριθμο που ανέπτυξε η Xiaomi, τα νέα TWS προστατεύουν τους χρήστες από τον θόρυβο του ανέμου κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων, ποδηλασίας, και άλλων σεναρίων. Επίσης, έχουν έξυπνη αναγνώριση του επιπέδου θορύβου από τον άνεμο και μπαίνουν σε αθόρυβη φάση χωρίς άνεμο για να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας.

Όσον αφορά την εμπειρία κλήσης, τα νέα TWS ακουστικά Xiaomi Buds 4 Pro χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη μείωση θορύβου φωνητικού αποτυπώματος 3mic+ για τις κλήσεις, η οποία μπορεί να προσφέρει καλύτερη αναλογία σήματος προς θόρυβο και καλύτερο εφέ φωνητικής λήψης.

Xiaomi Buds 4 Pro Launch

Στο κομμάτι της ποιότητας του ήχου, τα Buds 4 Pro είναι εξοπλισμένα με custom 11mm large-amplitude moving coil unit, υποστηρίζουν κωδικοποιητές ήχου SBC, AAC, και LHDC 4.0, ήχο υψηλής ευκρίνειας 96kHz, και ανεξάρτητο χωρικό ήχο, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλες συσκευές Bluetooth μετά την ενεργοποίησή του.

Τα Xiaomi Buds 4 Pro παρέχουν έως και 9 ώρες χρήσης, ενώ με τη θήκη φόρτισης ο χρόνος χρήσης μπορεί να επεκταθεί στις 38 ώρες. Τα ακουστικά υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση και μπορούν να φορτιστούν πλήρως σε μόλις 30 λεπτά. Η τιμή τους ανέρχεται στα 249 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.