Το ήξερες ότι μπορείς να αφαιρέσεις τις διαφημίσεις στο Viber και παράλληλα να γίνεις αόρατος στις επαφές σου; Και όμως γίνεται. Μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Viber Plus που έκανε το επίσημο ντεμπούτο της και στην Ελλάδα πριν από λίγους μήνες μπορείς με 1.99 ευρώ κάθε μήνα να αφαιρέσεις οριστικά τις διαφημίσεις από το Viber.

H Google εμφανίζει ονόματα αγνώστων αριθμών πλέον!

Παράλληλα σου επιτρέπει να γίνεις αόρατος. Η αόρατη λειτουργία είναι μια λειτουργία του Viber Plus που σου επιτρέπει να αποκρύπτετε την online κατάστασή σου και τις αναφορές ανάγνωσης, ενώ εξακολουθείτε να βλέπετε των άλλων χρηστών, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η δική τους online κατάσταση ή/και οι αποδείξεις ανάγνωσης.

Η αόρατη λειτουργία δεν παρακάμπτει τις ρυθμίσεις απορρήτου κανενός.

Εάν η αόρατη λειτουργία σας είναι ενεργοποιημένη, η διαδικτυακή σας κατάσταση και οι αναφορές ανάγνωσης δεν θα εμφανίζονται σε άλλους και θα μπορείτε να βλέπετε την διαδικτυακή κατάσταση και τις αποδείξεις ανάγνωσης άλλων χρηστών, εάν αυτοί έχουν αυτές τις ρυθμίσεις ενεργοποιημένες ή την αόρατη λειτουργία απενεργοποιημένη.

Η Google καταγράφει τι λέμε – Έτσι το απενεργοποιείς οριστικά!

Βέβαια, αν αξίζει να πληρώνετε 1.99 ευρώ το μήνα κάθε μήνα για αυτές τις λειτουργίες εσείς είστε που θα το κρίνετε αν και η άποψή μας είναι πως όχι. Αντίθετα θα μπορούσε το viber να περιλαμβάνει τα εν λόγω χαρακτηριστικά στο εξαιρετικό πακέτο του με 6.99 ευρώ το μήνα και απεριόριστες κλήσεις σε κινητά και σταθερά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γράψε στον τίτλο αφαίρεση διαφημίσεων με πληρωμή μιας που άλλος τρόπος δεν υπάρχει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.