Το OnePlus 6T είναι ένα από τα καλύτερα smartphones του 2018, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις σε πολύ προσιτή τιμή. Αλλά δεν θα βρείτε ένα headphone jack, κάτι που καθιστά το OnePlus 6 ως το τελευταίο τηλέφωνο που ερχόταν με ένα 3.5 mm audio jack.

Μια πλευρά που κάνει το συγκεκριμένο smartphone να ξεχωρίζει είναι η εμπειρία του ήχου που προσφέρει. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι έχει συνεργαστεί με την Dirac για να προσφέρει δυο κορυφαίες λύσεις ήχου στο νέο τηλέφωνο. Πιο συγκεκριμένα, επιβεβαίωσαν ότι το OnePlus 6T διαθέτει Dirac HD Sound και Dirac Power Sound. Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία Dirac HD Sound έχει χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει τον ήχο στα ακουστικά σας, συμπεριλαμβανομένων των OnePlus Bullet earphones. Και πρόκειται για καλύτερη υλοποίηση σε σχέση με  equalizer-based λύσεις.

Από την μεριά της η τεχνολογία Dirac Power Sound είναι μια ομάδα τεχνολογιών για το ηχείο που προσφέρει όσο το δυνατόν πιο φυσικό ήχο, με καλύτερο μπάσο και γενικά πολύ καλύτερη ποιότητα. Εκπρόσωποι της Dirac αναφέρουν ότι οι αυτές τεχνολογίες υπάρχουν και στο OnePlus 6, ωστόσο η κάθε μια έχει βελτιστοποιηθεί για το κάθε τηλέφωνο. Βέβαια, όλα αυτά δεν θα φέρουν πίσω το headphone jack.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.