Ένα παράδειγμα που παρουσιάζει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι η αγορά ψηφιακού περιεχομένου δεν συνεπάγεται σε καμιά περίπτωση τη δια βίου πρόσβαση σε αυτό. Πιο συγκεκριμένα, η Sony αφαιρεί εκατοντάδες ταινίες και σειρές από την υπηρεσία του PlayStation Store τον επόμενο μήνα, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες που πλήρωσαν για αυτές δεν θα έχουν πλέον πρόσβαση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Variety, η αλλαγή αφορά 314 τίτλους στη Γερμανία και 137 στην Αυστρία, με τους τίτλους που επηρεάζονται να είναι τα Chicken Run, John Wick, La La Land, Logan Lucky, Saw, Shaun the Sheep Movie και Tinker Tailor Soldier Spy μεταξύ άλλων

Η εν λόγω εξέλιξη αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, ότι ακόμη και αν αγοράζεις έναν τίτλο ψηφιακά, η κτήση του προϋποθέτει ο retailer να συνεχίσει να υπάρχει και να έχει σε ισχύ τις απαραίτητες συμφωνίες. Μόνο η φυσική αγορά, διασφαλίζει τη δια βίου κτήση. Είναι ένας από τους λόγους που προσωπικά ποτέ δεν θα αγόραζα ταινίες από εφαρμογές τύπου Google Play Movies & TV.

Netflix Spatial Audio : Ντεμπούτο για όλους τους συνδρομητές παντού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.