Όπως εξηγεί ένα επίσημο έγγραφο υποστήριξης της Google, αν κάποιος λανθασμένα προσθέσει τελείες στην διεύθυνση email σου όταν πάει να στείλει ένα μήνυμα, θα λάβεις το εν λόγω email. Για παράδειγμα, αν το email σου είναι [email protected], τότε είσαι κάτοχος όλων των εκδόσεων με τελείες της συγκεκριμένης διεύθυνσης.

Σημείωση: Αν χρησιμοποιείς το Gmail για δουλειά ή μέσω οργανισμού (δηλαδή καταλήξεις με yourdomain.com ή yourschool.edu, τότε οι τελείες αλλάζουν την διεύθυνση.

Κανένας άλλος δεν λαμβάνει τα emails σου

Όπως εξηγεί η Google στο έγγραφο υποστήριξης, η Gmail διεύθυνση είναι μοναδική. Αν κάποιος προσπαθήσει να δημιουργήσει λογαριασμό με τελείες στο username σου, θα λάβεις μήνυμα λάθους τονίζοντας ότι το username χρησιμοποιείται από άλλον. Για παράδειγμα, αν η διεύθυνση είναι [email protected], κανένας άλλος δεν μπορεί να εγγραφεί με το  [email protected].

Τα emails συνεχίζουν να είναι ασφαλή

Ο λογαριασμός συνεχίζει να είναι ασφαλής. Τα emails που στέλνονται στις εκδόσεις του email σου με τελείες καταλήγουν μόνο σε εσένα. Τα [email protected] και [email protected] είναι οι ίδιες διευθύνσεις

Τι κάνεις αν λαμβάνεις τα emails κάποιου άλλου;

Η προσθήκη τελειών δεν αλλάζει την διεύθυνση, επομένως οι τελείες δεν είναι ο λόγος που λαμβάνεις τα emails κάποιου άλλου. Ίσως ο αποστολέας δεν πληκτρολόγησε σωστά τη διεύθυνση ή ξέχασε τη σωστή. Αν κάποιος ήθελε να στείλει στο [email protected] αλλά πληκτρολόγησε [email protected], το μήνυμα έφθασε σε σένα επειδή είσαι κάτοχος του [email protected].

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.