Από ότι φαίνεται από τις πρώτες δοκιμές, το Samsung Galaxy S23 FE είναι ισχυρότερο από το Galaxy S22 Ultra, παρά το γεγονός πως στο εσωτερικό τους έχουν τον ίδιο επεξεργαστή. Από ότι φαίνεται, αυτή η ώθηση στις επιδόσεις έχει λόγο, που δεν είναι άλλος από την καλύτερη ψύξη.

Όταν έγινε γνωστό πως το Exynos 2200 θα χτυπάει στην καρδιά του Galaxy S23 FE, αρκετοί και μέσα σε αυτούς και εμείς, είχαμε ανησυχία για το αν θα είναι αρκετός για μια συσκευή αυτού του επιπέδου και αυτής της τιμή. Όμως η εταιρία φαίνεται να έκανε κάποια “μαγικά” για να αυξήσει τις επιδόσεις τους γνωστού chipset.

Απαντήσεις στο τι έκανε η Samsung, δίνει το teardown video που δημοσίευσαν τα παιδκά του PBKreviews. που δείχνουν αναλυτικά τι είναι αυτό που κάνει το Galaxy S23 FE να αποδίδει καλύτερα.

Αναβαθμίστε επειγόντως το WinRAR: Έχει τεράστιο κενό ασφαλείας!

Το μυστικό της εταιρίας βρίσκεται στο νέο vapor chamber που χρησιμοποιεί για την ψύξη, που είναι το μεγαλύτερο που έχουμε δει στα τηλέφωνα της εταιρίας. Το μεγάλο vapor chamber, φροντίζει να μένουν οι θερμοκρασίες σε καλά επίπεδα, για αυτό και δεν έχουμε throttling (μείωση επιδόσεων) στον βαθμό που είχαμε με την σειρά Galaxy S22. Κάθε επεξεργαστής αποδίδει πάντα καλύτερα όταν έχει καλή ψύξη!

Μπορείτε να δείτε το teardown, αλλά και το σύστημα ψύξης, στο βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.