• Εκπρόσωπος της Sony ανέφερε ότι οι άνθρωποι επιθυμούν smartphones με μεγαλύτερες οθόνες
  • Τα σχόλια, μάλλον υποδεικνύουν ότι η Sony θα εγκαταλείψει την οικογένεια Compact συσκευών
  • Οι πληροφορίες αυτές έρχονται μετά από ένα μήνα κυκλοφορίας των πρώτων Xperia XZ4 renders.

Η Sony είναι μια από τις λίγες εταιρείες οι οποίες προσφέρουν πιο μικρά flagship μοντέλα, με την σειρά Xperia Compact να κάνει το ντεμπούτο της το 2014. Μείναμε στα Compact smartphones εδώ και αρκετά χρόνια, εξαιτίας κυρίως της ευκολίας της χρήσης τους, ανέφερε ο Don Mesa, senior vice president του τμήματος marketing της Sony. Υπάρχει πάντα χώρος για διαφορετικά μεγέθη, αλλά οι άνθρωποι επιθυμούν περισσότερο χώρο στην οθόνη τους για το περιεχόμενο.

Η δήλωση αυτή δεν αποτελεί επιβεβαίωση κυρίως ότι εγκαταλείπει τα Xperia Compact smartphones. Ωστόσο, υποδεικνύει ότι η ίδια γνωρίζει πως ο κόσμος μεταβαίνει σε μεγαλύτερες οθόνες. Βέβαια, θα είναι κρίμα η Sony να εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη οικογένεια, καθώς αποτελούσε μια αγορά που την είχε όλη δική της. Οι πληροφορίες αυτές, έρχονται ένα μήνα μετά από τα Xperia Compact renders που είδαμε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.