Μέχρι πρόσφατα, όταν κάποιος προσπαθούσε να αποκτήσει πρόσβαση στο iCloud.com από έναν mobile browser, πήγαινε σε μια σελίδα που σε πληροφορούσε ότι πρέπει να κατεβάσεις και να χρησιμοποιήσεις τα apps για να κάνεις sign in στο iCloud account σου. Πλέον οι χρήστες θα μπορούν να επισκέπτονται συγκεκριμένο περιεχόμενο του iCloud στο iCloud.com από μια iOS ή μια Android συσκευή.

Το iPhone μπορεί να κάνει log in απευθείας όσο βρίσκεται στο browser για την πρόσβαση σε φωτογραφίες, σημειώσεις, υπενθυμίσεις. Ωστόσο η σελίδα και πάλι αναφέρει ότι για πιο προηγμένες λειτουργίες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα desktop computer ή ένα iPAd.

Η κατάσταση είναι παρόμοια όταν συνδέεσαι και από μια συσκευή Android. Το ενδιαφέρον είναι ότι αν έχεις ενεργοποιήσει το two-factor authentication, θα χρειαστείς το iPhone σου για να αποκτήσεις πρόσβαση στο λογαριασμό. Βάσει όλων αυτών, αν χρησιμοποιείς την Android συσκευή σου ως  two-factor authentication, θα μπορείς να συνεχίσεις τη χρήση του όπως συνήθως.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δηλαδή αν χάσεις το κινητό σου και χρησιμοποιήσεις το Find Iphone θα χρειαστείς το χαμένο κινητό σου για να κάνεις two-factor authentication
    Ασχολίαστο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.