Όπως αναφέρεται από το Macrumors, η Apple σκοπεύει να κάνει το iOS 15 προαιρετικό για κάθε κάτοχο των συμβατών με αυτό, συσκευών. Βέβαια, η Apple, ποτέ δεν σε εξανάγκασε να εγκαταστήσεις το iOS 14 ή οποιαδήποτε άλλη έκδοση μόλις γινόταν διαθέσιμη.

ios 14

Αλλά μέχρι και την προηγούμενη χρονιά, αν ήθελες να διατηρήσεις το handset σου ενημερωμένο, θα έπρεπε να μεταβείς στην τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του iOS. Κάτι τέτοιο αλλάζει καθώς πλέον θα δίνεται στους χρήστες δυο επιλογές: από την μια πλευρά τα τελευταία και πιο χρήσιμα features μαζί με το πιο ολοκληρωμένο set ενημερώσεων ασφαλείας, ή λίγο παλαιότερα features αλλά με τα σημαντικά security updates.

Παλαιότερα, η Apple σταματούσε να κάνει sign προηγούμενες εκδόσεις, για να μην σε αφήσει να κάνεις downgrade σε προηγούμενη έκδοση του iOS.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.