Η Nothing παρουσίασε και κυκλοφόρησε το πρώτη της τηλέφωνο, το γιατί μόνο αυτή το ξέρει. Θα μου πεις γιατί το λέω αυτό; Από την αρχή είπε ότι το Nothing Phone (1) δεν είναι συμβατό με τα ίδια της τα ακουστικά. Μετά είχαμε τις πράσινες οθόνες. Στη συνέχεια, οι χρήστες ανέφεραν κακή ποιότητα κατασκευής.

Έπειτα, το τηλέφωνο παρουσιάστηκε να μην έχει τόσο ανθεκτική πλάτη και να επισκευάζεται δύσκολα γιατί μόνο και μόνο για την αλλαγή της οθόνης πρέπει να κάνεις κομμάτια το Glyph Interface. Τώρα, η εταιρεία κάνει τα πράγματα χειρότερα, με τον Carl Pei να πουλάει πνεύμα και να ρίχνει λάδι στη φωτιά που καίει ήδη γύρω από το smartphone.

Το ποιος δεν έχει σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι ότι κάποιος ρώτησε τον Carl Pei πότε το Nothing Phone (1), το ένα και μοναδικό τηλέφωνο και δεύτερο προϊόν της εταιρείας του, θα πάρει το Android 13. Ο Carl Pei απάντησε με πνεύμα ότι ένα προϊόν είναι περισσότερα από τα specs, τα χαρακτηριστικά, και τους αριθμούς των εκδόσεων. Κάποιος πρέπει να του πει ότι και μία εταιρεία είναι τίποτα χωρίς τους πελάτες της.

Σε συνέχεια όλου αυτού, η Nothing έκανε δήλωση στο Android Authority και είπε ότι εργάζονται πάντα σκληρά για την βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών του smartphones τους – δεν το βλέπω, αλλά τέλος πάντων – και οι ενημερώσεις συστήματα θα είναι διαθέσιμες για λήψη – εντελώς άσχετο όλο αυτό. Όσον αφορά το Android 13, η εταιρεία ανέφερε ότι θα είναι διαθέσιμο το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Λίγο πολύ, λοιπόν, όταν η Google θα ανακοινώνει το Android 14 και οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές με καταλόγους που περιέχουν δεκάδες συσκευές θα ξεκινούν προετοιμασίες για την ανάπτυξη και κυκλοφορία των ROMs τους, η Nothing που έχει μόνο το Phone (1) παίζει να κυκλοφορήσει το Android 13-based Nothing OS το οποίο με βάση το ιστορικό της εταιρείας παίζει να είναι γεμάτο bugs…

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.