Η  MWC 2017 είναι πάρα πολύ κοντά και οι εταιρίες κάνουν τα τελευταία τεστ των συσκευών που θα παρουσιάσουν. Έτσι εμείς μπορούμε να δούμε τις συσκευές μέσα από τα αποτελέσματα των benchmarks τα οποία τρέχουν. Παραδοσιακά ένα από τα Benchmarks είναι το GFX Bench και σήμερα μας αποκαλύπτει τρεις συσκευές.

Αρχικά βλέπουμε το Xiaomi Mi 5c να περνάει από το δημοφιλές τεστ. Η συσκευή είναι όπως ακριβώς ήθελαν οι προηγούμενες διαρροές. Έχουμε οθόνη 5.5 ίντσες, με ανάλυση 1080p. Στο εσωτερικό θα βρούμε τον Pinecone V670 (8xCortex-A53 + Mali T860 MP2 GPU). Από μνήμη έχουμε 3GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η κάμερά του θα είναι 12MP, με δυνατότητα λήψης βίντεο 1080p. Στην πρόσοψη θα βρούμε αισθητήρα 8MP, ενώ το λειτουργικό είναι Android 7.1.1 με το MIUI 8 για γραφικό περιβάλλον.

Το Xiaomi Mi 5c ενδέχεται να ανακοινωθεί στις 28 Φεβρουαρίου, μαζί με την ανακοίνωση των Pinecone chipsets.

Στην συνέχεια βλέπουμε το Huawei P10 να περνάει από το GFX, έχοντας οθόνη 1080p. Στο εσωτερικό βλέπουμε τον Kirin 960, μαζί με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η κάμερά του θα είναι διπλή, από την Leica, με τον έναν αισθητήρα να είναι στα 12MP.

Το Huawei P10 είναι μια από τις πιο αναμενόμενες συσκευές της φετινής MWC και ανυπομονούμε να το δούμε να ανακοινώνεται.

Τέλος έχουμε το Moto G5, που επίσης πέρασε από το benchmark. Η συσκευή έχει οθόνη 5 ίντσες, με ανάλυση 1080p. Στο εσωτερικό θα βρούμε τον Snapdragon 430, μαζί με 2GB RAM. Η κάμερά του θα είναι στα 12MP.

Η Lenovo έχει κανονίσει παρουσίαση στην MWC για τις 26 Φεβρουαρίου, οπότε λογικά θα δούμε την συσκευή να ανακοινώνεται τότε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.