Τα Windows 10 κάποιες φορές μπορεί να παρουσιάζουν μια ιδιαίτερα ενοχλητική οθόνη, το Get even more out of Windows, όπως φαίνεται στο screenshot που υπάρχει από κάτω. Η εν λόγω οθόνη, εμφανίζεται κατά την πρώτη εκκίνηση της συσκευής, μετά την εγκατάσταση ενός feature update ή τυχαία αν δεν έχει απενεργοποιηθεί η σχετική ρύθμιση που το εμφανίζει.

H Microsoft ίσως και να χρησιμοποιεί διαφορετικούς τίτλους για το εν λόγω prompt. Ίσως δηλαδή και να το δεις σαν “Let’s make Windows even better — this shouldn’t affect what you’ve already set up”. Σε κάποιους μπορεί να είναι χρήσιμο, καθώς βοηθάει το σετάρισμα υπηρεσιών που χρησιμοποιείς, αν δεν τις χρησιμοποιείς όμως, μπορείς εύκολα να απενεργοποιήσεις τη ρύθμιση που το εμφανίζει.

  • Άνοιξε την εφαρμογή Settings
  • Πήγαινε στο Σύστημα – Ειδοποιήσεις και Ενέργειες
  • Κάνε uncheck το Να εμφανίζεται η εμπειρία υποδοχής των Windows μετά από ενημερώσεις και περιστασιακά όταν εισέρχομαι για την επισήμανση νέων δυνατοτήτων και προτάσεων

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.