Απόκτησε με payzy, οικιακές μικροσυσκευές για το σπίτι συνολικής αξίας 69€ και άνω στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή στο germanos.gr και κέρδισε 20% payzy cashback με μέγιστο ποσό επιστροφής έως και 200€. Μην αργείς ξεκίνα τις αγορές σου!

Για να κερδίσεις έως και 200€ μέγιστο ποσό επιστροφής στον λογαριασμό σου, το μόνο που έχεις να κάνεις μετά την πληρωμή με κάρτα payzy, είναι να ανεβάσεις την απόδειξη αγοράς στο payzy app! Αφορά και τις πιο φθηνές συσκευές, δηλαδή από 69 ευρώ.

Κάνε εγγραφή στο Payzy εδώ

Τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να επωφεληθώ από την προωθητική ενέργεια «20% payzy cashback»;

Αρχικά, θα πρέπει να κάνεις εγγραφή εδώ στο payzy by COSMOTE app και να  ολοκληρώσεισ την εγγραφή σου με επιτυχία! Έπειτα θα χρειαστεί να εκδώσεις την virtual χρεωστική payzy VISA κάρτα σου και να την ανεβάσεις στο Google ή στο Apple πορτοφόλι, ανάλογα τη συσκευή που χρησιμοποιείς! Πως; Τα βήματα είναι απλά:

Επιλέγεις την ενότητα «Κάρτες» → «Έκδοση κάρτας» → «virtual χρεωστική»

→ προσθήκη στο Google pay ή Apple pay και είσαι έτοιμος/έτοιμη να κάνεις τις αγορές σου.

Μην ξεχνάς, ότι για τις αγορές σου μπορείς επίσης να εκδώσεις και να χρησιμοποιήσεις και την physical χρεωστική payzy VISA κάρτα σου! Τα βήματα είναι απλά και σε αυτή την περίπτωση! Επιλέγεις την ενότητα «Κάρτες» → «Έκδοση κάρτας» → «Physical χρεωστική».

Πληρώνοντας στα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα germanos.gr με την virtual/physical payzy VISA κάρτα, οικιακές μικροσυσκευές συνολικής αξίας, ανά συναλλαγή, 69€ και άνω, κερδίζεις 20% της αξίας της/των αγοράς/ών σου σε €, για να τα ξοδέψεις όπου και όπως θέλεις χωρίς κανένα περιορισμό! Μην ξεχνάς ότι, το ανώτατο ποσό σε € που μπορείς επωφεληθείς από την συγκεκριμένη ενέργεια είναι τα 200€!

Βασική προϋπόθεση για να επωφεληθείς με 20% payzy cashback, είναι να επισυνάψεις την απόδειξη της αγοράς σου στο payzy by COSMOTE app. Πως; Είναι απλό! Δες εδώ αναλυτικά τα βήματα για την επισύναψη της απόδειξης!

Ποιες οικιακές μικροσυσκευές συμμετέχουν στην ενέργεια;

Στην ενέργεια συμμετέχουν όλοι οι κωδικοί από την κατηγορία οικιακών μικροσυσκευών των οποίων η συνολική αξία ,ανά συναλλαγή, είναι 69€ και άνω. Η πληρωμή της αγοράς θα πρέπει να γίνει με χρήση της payzy κάρτας, στα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα germanos.gr

Δες τους όρους της ενέργειας εδώ, καθώς και στο: www.germanos.gr

Ποια καταστήματα περιλαμβάνονται στην ενέργεια;

Στην συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια συμμετέχουν όλα τα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα germanos.gr.

Ποιοι είναι οι Όροι & Προϋποθέσεις της ενέργειας και που μπορώ να τους βρω?

Μπορείς να δεις αναλυτικά τους όρους της ενέργειας «20% payzy cashback» εδώ, καθώς και στο: www.germanos.gr

Ποιο είναι το χρονικό διάστημα που ισχύει η ενέργεια;

Η διάρκεια της προωθητικής ενέργειας καθορίζεται από 04/03/2024, ώρα 00:00:01 έως και 17/03/2024, ώρα 22:59:59.

Πως μπορώ να επισυνάψω την απόδειξη της αγοράς μου στο payzy by COSMOTE;

Εφόσον έχεις ολοκληρώσει την αγορά σου για οικιακές μικροσυσκευές συνολικής αξίας, ανά συναλλαγή, 69€ και άνω, με χρήση της payzy κάρτας σου, από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα germanos.gr θα χρειαστεί να επισυνάψεις την απόδειξη αγοράς σου στο payzy by COSMOTE app.

Πως; Είναι απλό! Δες εδώ τα βήματα:

Μπαίνεις στην εφαρμογή payzy by COSMOTE → επιλέγεις την εικόνα προφίλ σου → επιλέγεις «Βοήθεια & υποστήριξη» → πατάς «Ρώτα τον Yzy» → επιλέγεις «Προωθητικές ενέργειες» → επιλέγεις «Κέρδισε 20% payzy cashback σε οικιακές μικροσυσκευές στον ΓΕΡΜΑΝΟ» → Πατάς «Όλες οι συναλλαγές» και επιλέγεις τη συναλλαγή που έκανες → Πατάς «Επισύναψη απόδειξης αγοράς» και ανεβάζεις την απόδειξη αγοράς σου, είτε με την μορφή φωτογραφίας, είτε με την μορφή αρχείου pdf.

Πότε θα μου αποδοθεί το 20% payzy cashback από την αγορά που έκανα;

Αφού ακολουθήσεις με επιτυχία τα βήματα της επισύναψης της απόδειξης (δες εδώ πως μπορείς να επισυνάψεις την απόδειξη αγοράς σου) θα λάβεις στο payzy Πορτοφόλι σου το ποσό σε € cashback που αντιστοιχεί στην αγορά οικιακών μικροσυσκευών που έκανες (συνολικής αξίας 69€ και άνω), μετά το πέρας δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία εκτέλεσης της αγοράς πληρωμής και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της συναλλαγής πληρωμής, που έχει πραγματοποιηθεί με την payzy κάρτα.

Παρακάτω κάποια ενδεικτικά παραδείγματα απόδοσης 20% payzy cashback:

Παράδειγμα 1ο: Αγορά οικιακών μικροσυσκευών συνολικής αξίας 50€

Ο κάτοχος της payzy κάρτας ΔΕΝ θα λάβει ποσό σε € cashback στο payzy Πορτοφόλι του, καθώς η συνολική αξία αγοράς του σε οικιακές μικροσυσκευές είναι μικρότερη των 69€, που αποτελεί το κατώτερο κατώφλι της ενέργειας. Η ενέργεια δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που η συνολική αξία αγοράς σε οικιακές μικροσυσκευές είναι μικρότερη από 69€ λόγω απόδοσης έκπτωσης, προσφοράς ή άλλου προνομίου.

Παράδειγμα 2ο: Αγορά μίας οικιακής μικροσυσκευής αξίας 70€

Ο κάτοχος της payzy κάρτας θα λάβει 14€ στο payzy Πορτοφόλι του, δηλαδή το 20% της αξίας των 70€. Τα 14€ θα αποδίδονται στον payzy λογαριασμό του κατόχου, εφόσον έχει επισυνάψει την απόδειξη της αγοράς του στο payzy app.

Τα 14€ θα αποδοθούν στον payzy λογαριασμό του κατόχου μετά το πέρας δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία εκτέλεσης της αγοράς πληρωμής και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της συναλλαγής πληρωμής, που έχει πραγματοποιηθεί με την payzy κάρτα.

Παράδειγμα 3ο: Αγορά μίας οικιακής μικροσυσκευής αξίας 35€ & μιας άλλης οικιακής μικροσυσκευής αξίας 35€, οι οποίες έχουν περαστεί και πληρωθεί στην ίδια απόδειξη και όχι ξεχωριστά.

Ο κάτοχος της payzy κάρτας θα λάβει 14€ στο payzy Πορτοφόλι του, δηλαδή το 20% της συνολικής αξίας των μικροσυσκευών δηλ. τα 70€. Τα 14€ θα αποδίδονται στον payzy λογαριασμό του κατόχου, εφόσον έχει επισυνάψει την απόδειξη της αγοράς του στο payzy app.

Τα 14€ θα αποδοθούν στον payzy λογαριασμό του κατόχου μετά το πέρας δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία εκτέλεσης της αγοράς πληρωμής και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της συναλλαγής πληρωμής, που έχει πραγματοποιηθεί με την payzy κάρτα. Σε περίπτωση που περαστούν σε διαφορετική απόδειξη και πληρωθούν ξεχωριστά ο χρήστης δεν θα λάβει το cashback.

Παράδειγμα 4ο: Αγορά οικιακών μικροσυσκευών συνολικής αξίας 200€

Ο κάτοχος της payzy κάρτας θα λάβει 40€ στο payzy Πορτοφόλι του, δηλαδή το 20% της αξίας των 200€. Τα 40€ θα αποδίδονται στον payzy λογαριασμό του κατόχου, εφόσον έχει επισυνάψει την απόδειξη της/των αγοράς/ών του στο payzy app.

Τα 40€ θα αποδοθούν στον payzy λογαριασμό του κατόχου μετά το πέρας δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία εκτέλεσης της αγοράς πληρωμής και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της συναλλαγής πληρωμής, που έχει πραγματοποιηθεί με payzy κάρτα.

Παράδειγμα 5o: Αγορά οικιακών μικροσυσκευών συνολικής αξίας 1.100€

Ο κάτοχος της payzy VISA κάρτας θα λάβει 200€ στο payzy Πορτοφόλι του, δηλαδή το μέγιστο ποσό που μπορεί να λάβει από την συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια. Επομένως, για αγορές που ξεπερνούν τα 1.000€, ο κάτοχος θα λαμβάνει στο payzy Πορτοφόλι του 200€.

Τα € θα αποδίδονται στον payzy λογαριασμό του κατόχου, εφόσον έχει επισυνάψει την απόδειξη της/των αγοράς/ών του στο payzy app.

Μην ξεχνάς ότι τα € θα αποδίδονται στον payzy λογαριασμό του κατόχου μετά το πέρας δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία εκτέλεσης της αγοράς πληρωμής και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της συναλλαγής πληρωμής, που έχει πραγματοποιηθεί με την payzy κάρτα.

Εκτός από το 20% payzy cashback, θα κερδίσω και 1% payzy cashback σε Coins;

Φυσικά! Πληρώνοντας με την payzy κάρτα σου, εκτός από το 20% της αξίας των αγορών σου σε €, επωφελείσαι αυτόματα και με το 1% της αξίας των αγορών σου σε € στο payzy Πορτοφόλι σου, για να τα ξοδέψεις όπου, όποτε και όπως θες! Άρα, αν η συνολική αξία των οικιακών μικροσυσκευών που έχεις αγοράσει είναι 400€, χρησιμοποιώντας την payzy κάρτα σου για τις συναλλαγή σου, κερδίζεις στο payzy Πορτοφόλι σου και 400 Coins που αντιστοιχούν σε 4€!

Μην ξεχνάς ότι το 1% σε € είναι η επιβράβευση του payzy by COSMOTE για κάθε συναλλαγή που κάνεις με την κάρτα σου, ανεξάρτητα από την τρέχουσα ενέργεια.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Υπάρχει περιορισμός στις αγορές που μπορώ να κάνω κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης ενέργειας;

O αριθμός των αγορών που μπορεί να γίνει με την χρήση της virtual ή physical payzy VISA κάρτας, ανά κάτοχο είναι απεριόριστος και το ανώτατο ποσό σε € cashback, το οποίο θα μπορεί να πιστωθεί στο payzy Πορτοφόλι του κατόχου, είναι τα 200€.

Μην ξεχνάς ότι η συνολική αξία των αγορών σου σε οικιακές μικροσυσκευές πρέπει να είναι από 69€ και άνω ανά συναλλαγή.

Που μπορώ να επικοινωνήσω για οποιοδήποτε θέμα προκύψει κατά τη διάρκεια της ενέργειας;

Καθ’ όλη την διάρκεια της ενέργειας μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής! Επιλέγεις το profile σου→ επιλέγεις την ενότητα «Βοήθεια & υποστήριξη»→ επιλέγεις την ενότητα «Ρώτα τον Yzy»→ επιλέγεις «Προωθητικές ενέργειες»→ επιλέγεις «Άλλο», ο Yzy θα ανοίξει ένα αίτημα υποστήριξης για σένα και πολύ σύντομα ένας εκπρόσωπος της ομάδας payzy θα σε βοηθήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.