Αυτές τις μέρες το GearBest έχει πλημμυρίσει το διαδίκτυο με προσφορές, καθώς κλείνει τα τρία του χρόνια. Έτσι λοιπόν σήμερα λάβαμε μια λίστα με flash sales και διαλέξαμε μερικές συσκευές που θεωρούμε πως αξίζουν στην τιμή που έρχονται.

Ξεκινάμε με το OnePlus 3T, το οποίο βρίσκουμε στα €400, τιμή μειωμένη από τα 439 που δίνεται από το site της εταιρίας. Η συσκευή είναι αυτή τι στιγμή ότι πιο δυνατό έχει δώσει το Android, με Snapdragon 821 και 6GB RAM. Η οθόνη του είναι 5.5 ίντσες, με ανάλυση 1080p. Ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι στα 64GB, ενώ η κάμερα είναι στα 16MP για το πίσω μέρος και στα 16MP για την πρόσοψη. Η μπαταρία του είναι στις 3400mAh και διαθέτει ταχύτατο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τέλος τρέχει Android 7.0 Nougat, μέσω του Oxygen OS.

Για όσους θέλουν ένα Notebook για απλή χρήση, όπως surfing, ταινίες και office, το YEPO 737S είναι μια αρκετά ελκυστική πρόταση, αφού το βρήκαμε στα €155 μόνο. Έρχεται με οθόνη 13.3 ίντσες, ανάλυσης 1080p, ενώ είναι τεχνολογίας IPS για καλές γωνίες θέασης. Στο εσωτερικό έχει τον Intel Cherry Trail X5-Z8350, μαζί με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει VGA κάμερα για τις βιντεοκλήσεις μας και η μπαταρία του είναι 8000mAh για δυνατή αυτονομία. Ζυγίζει μόλις 1.2kg και έρχεται με Windows 10. Η κατασκευή του είναι από αλουμίνιο.

Αν δεν θέλετε ολόκληρο laptop, αλλά αποζητάτε κάποιες στιγμές το πληκτρολόγιο, τότε το Cube iWork1x είναι για εσάς. Η συσκευή έρχεται στα €142 με οθόνη 11.6 ιντσών, ανάλυσης 1080p. Πρόκειται για λάπτοπ με αποσπώμενο πληκτρολόγιο, ώστε να το μετατρέπετε σε tablet. Στο εσωτερικό του θα βρούμε τον Intel Cherry Trail x5-Z8350, με 4 πυρήνες χρονισμένους στα 1.44GHz. Η μνήμη του περιλαμβάνει 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου με microSD μέχρι 128GB. Διαθέτει κάμερα 2MP, που είναι αρκετή για τις βιντεοκλήσεις μας και η μπαταρία του εινια 8500mAh. Έρχεται με Windows 10 και Android 5.1 σε dual boot.

Με κάθε αγορά μας μπορούμε να κερδίζουμε έξτρα προϊόντα. Τις οδηγίες για να το κάνετε και εσείς, θα τις βρείτε εδώ.

Βρείτε εδώ την σελίδα γενεθλίων του GearBest για πολλά δώρα

Βρείτε εδώ την σελίδα με τα εκπτωτικά κουπόνια

Βρείτε εδώ προσφορές σε προϊόντα με Intel επεξεργαστή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.