Μια νέα φωτογραφία έκανε την εμφάνιση της και όπως φαίνεται μας δείχνει το νέο GearVR της Samsung. Αυτό το νέο VR Heaset κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστεί παράλληλα με το Galaxy Note 7 στην εκδήλωση της επόμενης εβδομάδας, αφού ουσιαστικά θα είναι απόλυτα συμβατό με το νέο phablet της Samsung. Δεδομένου ότι το Note 7 θα έχει θύρα USB Type-C, η προηγούμενη έκδοση του GearVR δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει με αυτό.

gear-vr-note-7

Στο εξωτερικό σίγουρα φαίνεται παρόμοιο με τον προκάτοχό του (σε σχήμα τουλάχιστον), οπότε η μόνη αλλαγή είναι ίσως η υποστήριξη USB Type-C. Το νέο Gear VR λέγεται επίσης πως θα υποστηρίζει και τα παλιότερα smartphones της Samsung, δηλαδή τη σειρά Galaxy S6 και S7, το Note 4 και το Note5. Έτσι θεωρούμε πως η νέα έκδοση θα έχει δυνατότητα να αλλάζουμε το καλώδιο, ανάλογα με την θύρα της συσκευής μας.

Στην Ευρώπη η αρχική τιμή του θα είναι στα 90 ευρώ, δηλαδή 10% φθηνότερο από το παλιό μοντέλο.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSamsung Galaxy Note 7: Θα έρθει με την υπηρεσία αποθήκευσης Samsung Cloud
Επόμενο άρθροXiaomi Redmi Pro: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες από €269
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ