Μια νέα φωτογραφία έκανε την εμφάνιση της και όπως φαίνεται μας δείχνει το νέο GearVR της Samsung. Αυτό το νέο VR Heaset κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστεί παράλληλα με το Galaxy Note 7 στην εκδήλωση της επόμενης εβδομάδας, αφού ουσιαστικά θα είναι απόλυτα συμβατό με το νέο phablet της Samsung. Δεδομένου ότι το Note 7 θα έχει θύρα USB Type-C, η προηγούμενη έκδοση του GearVR δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει με αυτό.

gear-vr-note-7

Στο εξωτερικό σίγουρα φαίνεται παρόμοιο με τον προκάτοχό του (σε σχήμα τουλάχιστον), οπότε η μόνη αλλαγή είναι ίσως η υποστήριξη USB Type-C. Το νέο Gear VR λέγεται επίσης πως θα υποστηρίζει και τα παλιότερα smartphones της Samsung, δηλαδή τη σειρά Galaxy S6 και S7, το Note 4 και το Note5. Έτσι θεωρούμε πως η νέα έκδοση θα έχει δυνατότητα να αλλάζουμε το καλώδιο, ανάλογα με την θύρα της συσκευής μας.

Στην Ευρώπη η αρχική τιμή του θα είναι στα 90 ευρώ, δηλαδή 10% φθηνότερο από το παλιό μοντέλο.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.