Όλοι ξέρουν ότι οι τρομερές δυνατότητες των καμερών που έχουν τα Google Pixel οφείλονται στο GCam app. Γι’ αυτό, έχουν φτιαχτεί και κυκλοφορούν συνέχεια νέες εκδόσεις από mod apps που μπορούν να τρέξουν σε smartphones άλλων εταιρειών. Για τα low-end τηλέφωνα υπάρχει το GCam Go, ένα port που λίγοι γνωρίζουν.

Αν έχεις ένα low-end smartphone και θες να ανεβάσεις επίπεδο στη φωτογραφία και το βίντεο που προσφέρουν οι κάμερες ή η κάμερα του, τότε πάτα εδώ για να κατεβάσεις το GCam Go v2.12.422 που είναι συμβατό με συσκευές που τρέχουν Android 8.0 ή νεότερο και προσφέρει HDR+, Night mode για φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού, και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή υποστηρίζει τη χρήση των δευτερευόντων φακών ultrawide ή telephoto και συσκευές πολλών κατασκευαστών, όπως οι Samsung, Xiaomi, OnePlus, vivo, Oppo, και άλλους. Επίσης, υποστηρίζει τα παλιά Pixel και πολλά μοντέλα που χρησιμοποιούν MediaTek, Snapdragon, και Exynos επεξεργαστές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.