Το νέο immersive mode όπως ονομάζεται και πρωτοπαρουσιάστηκε στο Android 4.4, ήταν σαν μάνα εξ’ ουρανού για τις εταιρίες ανάπτυξης παιχνιδιών και άλλους developers εφαρμογών. Η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει στις εφαρμογές να πιάνουν όλη την οθόνη κρύβοντας τα on-screen buttons. Έτσι δεν υπάρχει πλέον ο φόβος να τα πατήσεις καταλάθος και φυσικά φαίνεται πολύ πιο ωραίο ένα game σε fullscreen.

nexusae0_image89

Το immersive mode έλυσε όλα εκείνα τα προβλήματα του παρελθόντος όμως οι εφαρμογές που το υποστηρίζουν προς το παρόν είναι πολύ λίγες. Όταν ρωτήθηκε η εταιρία που έχει τίτλους σαν το Modern Combat, το Asphalt και NOVA, η γνωστή σε όλους μας Gameloft, είπε ότι οι μηχανικοί της το ψάχνουν όμως προς το παρόν κανένα παιχνίδι δεν έχει γίνει optimize για αυτό το feature.

bookimmersive2-1

Ακόμα κάνεις δεν γνωρίζει τον ακριβή λόγο που η Gameloft δεν το έχει ενσωματώσει, αλλά υποθέτουμε ότι δεν βιάζεται καθώς το Android 4.4 δεν είναι τόσο διαδεδομένο. Οι περισσότεροι κατασκευαστές σκοπεύουν να ξεκινήσουν τις αναβαθμίσεις από τις αρχές του έτους. Συνεπώς περιμένουμε τότε να δούμε περισσότερους τίτλους.

 

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.