Το Android Go είναι η γνωστή light έκδοση του Android της Google που σκοπό έχει να τρέξει σε hardware που δεν είναι τόσο ισχυρό. Και εξαιτίας των περιορισμών που έχει η Android Go έκδοση, η Google διαθέτει Go εκδόσεις διαφόρων εφαρμογών, οι οποίες δεν εξοπλίζονται με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που συναντάμε στις κανονικές εκδόσεις. Το Google Photos, είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές, χωρίς να έχουμε δει μια Go έκδοσή της.

Η Google ανακοινώνει το Gallery Go, ένα offline gallery app που φέρει τους αλγορίθμους μηχανικής μάθησης του Google Photos σε Android Go συσκευές. Όπως και το Google Photos, το Gallery Go αυτόματα οργανώνει φωτογραφίες βάσει ατόμων και βάσει περιεχομένου χρησιμοποιώντας αλγορίθμους μηχανικής μάθησης. Αλλά σε αντίθεση με το Google Photos, το Gallery Go έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί offline, επιτρέποντας στους χρήστες να οργανώσουν τις φωτογραφίες τους χωρίς να χρειάζεται μια ενεργή σύνδεση στο internet. Το app επιτρέπει στους χρήστες τη δημιουργία φακέλων για την οργάνωση των φωτογραφιών και υποστηρίζει και SD κάρτες, ενώ το μέγεθος αγγίζει μόλις τα 10MB.

Το Gallery Go είναι διαθέσιμο στο Play Store για συσκευές που τρέχουν Android 8.1 Oreo και άνω, αν και δουλεύει καλύτερα για Android Go συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.