Το Samsung SM-T520 tablet δεν είναι ακόμα επίσημο αλλά χάρις στο Antutu benchmark, ήδη γνωρίζουμε με τι περίπου χαρακτηριστικά θα έρχεται. Η συσκευή είναι επίσης γνωστή και σαν Galaxy Tab Pro 10.1 το οποίο έβγαλε το εντυπωσιακό σκορ των 33838 πόντων. Ούτως η άλλως τα περισσότερα specs είχαν αποκαλυφθεί.

Samsung Tab

Ας μπούμε στις πιο ουσιώδες λεπτομέρειες του πράγματος. Το tablet έρχεται με Exynos 5 SoC οκταπύρηνο (Exynos 5420) με μεγίστη συχνότητα τα 1,9GHz. Ωστόσο να σας υπενθυμίσουμε ότι ο εν λόγω οκταπύρηνος δεν κάνει χρήση και των 8 πυρήνων μαζί αλλά περιμένουμε να δούμε κάτι τέτοιο με επερχόμενο software update.

Η οθόνη θα είναι ανάλυσης 2560 x 1600 pixels, 10.1” ιντσών όπως αναφέρεται και στο όνομα του. Ωστόσο δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι τεχνολογίας θα είναι αλλά υπάρχουνε μεγάλες πιθανότητες να δούμε κάποια Super AMOLED. Τέλος θα έρχεται με 32GB εσωτερική μνήμη 2GB RAM, οπίσθια κάμερα 8MP, 2MP μπροστινή και την τελευταία έκδοση Android 4.4.2.

 

Έχετε στο νου σας ότι ναι μεν αυτά τα χαρακτηριστικά έρχονται από αξιόπιστη πηγή αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι το λανσάρισμα της συσκευής.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.