Τη προηγούμενη εβδομάδα είχαμε δει μια είδηση που έλεγε πως η Microsoft βρίσκεται σε συνομιλίες με την HTC για την κατασκευή ενός νέου smartphone που θα είναι dual-boot με Android και Windows Phone. Τώρα φαίνεται πως η εταιρεία θέλει να κάνει αντίστοιχες συμφωνίες με τις Samsung και Huawei.

galaxy-tab-dual-os

Ο ρώσος bloger, Eldar Murtazin, αναφέρει πως η Samsung ήδη σκέφτεται να θέσει σε κυκλοφορία το νέο Galaxy Tab 3 το 2014, και θα διαθέτει Android και Windows RT σαν κύρια λειτουργικά. Αναφέρει επίσης πως η Samsung σκέφτεται να λανσάρει και ένα αντίστοιχο dual-boot smartphone.

Με τη Microsoft να έχει εξαγοράσει το mobile κομμάτι της Nokia, είναι λιγάκι ασυνήθιστο για μια εταιρεία να προσπαθεί να κάνει μια τέτοια επέκταση προς τις ανταγωνίστριες εταιρείες, αλλά από ότι φαίνεται η τεχνολογία δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πόλο καλή είδηση, αν γίνει αυτό είναι οτι πρέπει γιατί και τα Rt έχουν δυνατότητες άλλα σαν κύριο λειτουργικό δεν….
    Μάκαρι να δούμε κάτι τέτοιο αν και dual boot με full windows 8 θα ήταν το ιδανικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.