Χτες είδαμε leaked φωτογραφίες του Samsung Galaxy Tab 3 από το PhoneArena. To βράδυ που έκατσα και έκανα μια ανασκόπηση της ημέρας, βλέποντας τις φωτογραφίες προβληματίστηκα αρκετά.

Samsung-Galaxy-Tab-3-leaked-e1359369424627

Εκ πρώτης όψεως τα πάντα φαίνονται φυσιολογικά. Εάν δούμε λίγο πιο προσεκτικά όμως, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν. Το πρώτο πράγμα που μου τράβηξε την προσοχή ήταν το λειτουργικό που φαίνεται να τρέχει η συσκευή στο κουτί. Αυτό δεν είναι Android με Touchwiz Nature UX όπως θα περιμέναμε, αλλά στοκ Android. Τα προβλήματα δεν σταματάνε εδώ όμως. Για δείτε καλύτερα κάτω αριστερά. Τι είναι αυτό που προεξέχει; Volume Rocker; Πολύ μεγάλο για να είναι κάτι τέτοιο και σίγουρα η Samsung  δε θα το έβαζε εκεί. Σε όλα της τα tablets το volume rocker είναι στο πάνω μέρος δίπλα στο Power Button. Κοιτώντας ακόμα πιο προσεκτικά το κουτί, εν βλέπουμε άλλες πλευρές του, Με την φωτογραφία να μην είναι τραβηγμένη εντελώς από πάνω, θα έπρεπε να δούμε και κάποια άλλη πλευρά του κουτιού, εδώ φαίνεται περισσότερο σαν εκτύπωση σε φύλλο χαρτί. Επίσης δεν είναι γυαλιστερό όπως μας έχει συνηθίσει η Samsung.

Samsung-Galaxy-Tab-3-leaked_box-e1359369464117

Οι αμφιβολίες μας δεν σταματάνε εκεί όμως. Στην δεύτερη φωτογραφία που δείχνει το εσωτερικό του κουτιού, βλέπουμε περισσότερα στοιχεία που μας λένε πως οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες. Για αρχή το tablet «κολυμπάει» στο κουτί. Κάτι τέτοιο απλά δεν γίνεται γιατί το tablet θα χτυπάει στα τοιχώματα με την πιο απλή μετακίνηση. Η κάμερα πάνω δεξιά τι σας λέει;  Η Samsung πάντα τις βάζει στο κέντρο και πολύ καλά κάνει, πάνω δεξιά δεν είναι λειτουργική θέση.

 

Πολλά στοιχεία μας δείχνουν πως η φωτογραφία δεν δείχνει το πραγματικό Galaxy Tab III. Η συσκευή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα βγει, απλά δεν θα είναι έτσι όπως μας δείχνουν οι φωτογραφίες του PhoneArena. Απ’ ότι φαίνεται θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να παρουσιαστεί η συσκευή στην MWC 2013!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.