Οι screen protectors τείνουν να χάσουν την παλιά τους αίγλη, καθώς το Gorilla Glass έχει βελτιωθεί σημαντικά. Πολλοί είναι εκείνοι όμως, οι οποίοι δεν νιώθουν άνετα να χρησιμοποιήσουν ένα flagship smartphone, χωρίς screen protector. Όσοι έχουν προμηθευτεί έναν screen protector και χρειάζεται να πατήσεις περισσότερο πάνω στην οθόνη, από ότι συνήθως, μετά την εγκατάσταση του protector στα Galaxy S9 ή S9+, η Samsung έχει ενσωματώσει μια επιλογή για την αύξηση του  touch sensitivity.

Μια τέτοια δυνατότητα, δεν είναι κάτι το νέο στα smartphones. Έκανε αρχικά το ντεμπούτο του σαν ένα Glove mode από τους κατασκευαστές, σε μια προσπάθεια να κάνουν την οθόνη του smartphone να αντιδρά με μεγαλύτερη ακρίβεια όταν χρησιμοποιούνται γάντια. Με τον χρόνο, η τεχνολογία οθόνης έχει εξελιχθεί τόσο ώστε να μην χρειάζεται πρόσθετη λειτουργία αλλά εξαιτίας των curves των οθονών των flagship smartphone συσκευών της Samsung μπορεί να θέλεις να αυξήσεις το sensitivity.

Άνοιξε το Settings app στο Galaxy S9 ή S9+. Πίεσε στο Advanced features. Κάνε scroll προς τα κάτω, μέχρι να βρεις το Touch sensitivity.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.