Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες από την Κορέα, η Samsung σκέφτεται να κάνει την οθόνη του Galaxy S8, ευαίσθητη στην πίεση. Αυτό θα της επιτρέψει να ενσωματώσει νέες λειτουργίες, ακολουθώντας τα βήματα της Apple με το 3D Touch. Η τεχνολογία επιτρέπει στην συσκευή να αντιλαμβάνεται πόσο δυνατά πιέζουμε την οθόνη κατά την αφή, ενώ το software θα προσφέρει έξτρα επιλογές. Η φήμη φαίνεται πως έρχεται από διάφορες πηγές στην βιομηχανία, όπως και ένα στέλεχος της εταιρίας, από τον τμήμα των εξαρτημάτων συσκευών.

galaxy-s8-concept

Επίσης, ένα άτομο από την εταιρία που θέλησε να παραμείνει ανώνυμο, δήλωσε: “Η Samsung σκέφτεται να υιοθετήσει την τεχνολογία force touch, εν μέρη στο S8, αλλά πλήρη ενσωμάτωση θα έχουμε σε ένα ή δύο χρόνια“. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τι εννοεί με την εν μέρη υιοθέτηση, όμως φανταζόμαστε πως εννοεί μια υλοποίηση σαν αυτή της Apple.

Το πρώτη τηλέφωνο που έκανε χρήση αυτής της τεχνολογίας, ήταν το Huawei Mate S και ακολούθησε το iPhone 6s και 6s Plus. Η Samsung ήταν εκείνη που παρείχε τις ευαίσθητες στην πίεση οθόνες στην Huawei, οπότε είναι λογικό η εταιρία να κάνει χρήση της τεχνολογίας στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ