Μια νέα αναφορά από μια κορεάτικη ιστοσελίδα τεχνολογίας αναφέρει ότι η Samsung εργάζεται ήδη πάνω στο Galaxy S7, το οποίο έχει κωδική ονομασία “Jungfrau”. Αυτό είναι αρκετά φυσιολογικό, καθώς η εταιρεία ανανεώνει τις ναυαρχίδες της κάθε 12 μήνες και η έρευνα και η ανάπτυξη του νέου μοντέλου πρέπει να ξεκινήσει το συντομότερο, ώστε να βγει είναι πολύ καλό αποτέλεσμα στο τέλος.

Samsung_Galaxy_S7+Glassy+Look

Αυτό που είναι ενδιαφέρον με την αναφορά ωστόσο, είναι ότι ισχυρίζεται πως η Samsung δοκιμάζει συσκευές με Exynos επεξεργαστές, αλλά και με Snapdragon. Έτσι, αν αυτή η φήμη είναι σωστή, φαίνεται ότι η Samsung θα συνεργαστεί με την Qualcomm και θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις του Galaxy S7, όπως γινόταν και με τα παλιότερα Galaxy S.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ξέρουμε τα ακριβείς χαρακτηριστικά του, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Samsung κάνει διάφορες δοκιμές, προκειμένου να κάνει τις καλύτερες επιλογές, πριν ξεκινήσει την μαζική παραγωγή της συσκευής.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ Samsung θα ανακοινώσει το Galaxy Note 5 στα μέσα Αυγούστου (;)
Επόμενο άρθροH Samsung ετοιμάζει οθόνη 11K για smartphones με 2550ppi!!!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ