Εάν πρέπει να πιστέψουμε τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Samsung ίσως σκοπεύει να ανακοινώσει το Galaxy S7 τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, το οποίο δικαιολογεί κατά κάποιο τρόπο το γεγονός ότι έχουν εμφανιστεί ήδη πολλές αναφορές και φήμες σχετικές με τα χαρακτηριστικά του Galaxy S7.

Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus-vs-Samsung-Galaxy-S6-Edge-Quick-look-12-840x560

Σύμφωνα με μια νέα φήμη από την Κίνα, η οποία συγκεκριμένα προήλθε από μια δημοσίευση στο Weibo, το Samsung Galaxy S7 πρόκειται να έρθει με πιο σκληρή κατασκευή από το Samsung Galaxy S6. Η νέα φήμη αναφέρει ότι το Galaxy S7 θα διαθέτει σώμα από κράμα μαγνησίου, ενώ το πίσω μέρος του θα είναι από γυαλί, κρατώντας έτσι την premium εμφάνιση και την αίσθηση του Galaxy S6.

ess-sound-chip-720x528

Μια άλλη φήμη αναφέρει ότι το Galaxy S7 πρόκειται να έχει και ανώτερη ποιότητα ήχου, καθώς θα διαθέτει το SABRE 9018AQ2M chip από την ESS Technology. Αυτό το chip θα του προσφέρει αναλογία σήματος-θορύβου στα 129 db και θα έχει υποστήριξη για formats όπως DSD και PCM έως 32bit και έως 384 KHz. Το chip θα προσφέρει στους χρήστες την ίδια εμπειρία ακρόασης ψηφιακής και streaming μουσικής με μια αντίστοιχη αναλογική. Με αυτό το chip, το Galaxy S7 θα γίνει πολύ δελεαστικό για τους λάτρεις της μουσικής και παράλληλα να βοηθήσει τη Samsung στις πωλήσεις της συσκευής.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ