Τα Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge απέχουν λιγότερο από 2 εβδομάδες από την ανακοίνωσή τους και οι διαρροές σχετικά με τις συσκευές δεν έχουν τέλος. Η τελευταία επιβεβαιώνει όλα όσα ακούγαμε μέσα από φήμες, για αδιαβροχοποίηση της συσκευής.

Galaxy S7 waterproof

Σύμφωνα με το Ινδικό Zauba, που καταγράφει τις εισαγωγές/εξαγωγές στην χώρα, βλέπουμε κομμάτια του Galaxy S7 (SM-G930F). Μέσα σε αυτά τα κομμάτια, παρατηρούμε αδιάβροχο μικρόφωνο και θύρα SIM. Παρατηρούμε επίσης στην καταχώριση, τα HRM και Octa, αλλά μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε σε τι αναφέρονται. Το θέμα είναι πως από την στιγμή που η συσκευή έχει στεγανοποιημένα μέρη, τότε σιγουρεύουμε πως η συσκευή θα είναι αδιάβροχη. Ειδικά όταν τα κομμάτια που πήγαν στην Ινδία, είναι αρκετές χιλιάδες.

Η Samsung είχε κάνει το Galaxy S5 αδιάβροχο, αλλά η συσκευή δεν σημείωσε την εμπορική επιτυχία που θα ήθελε η εταιρία, οπότε στο Galaxy S6 είδαμε το βάρος να πέφτει στον σχεδιασμό. Μόνο η Sony έχει μείνει με αδιάβροχη ναυαρχίδα και από ότι φαίνεται θα έχουμε και την Samsung να την ανταγωνίζεται φέτος. Αυτά μόνο καλά νέα μπορούν να είναι.

Το Techmaniacs θα είναι στην Βαρκελώνη στην ανακοίνωση του Galaxy S7, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να ανακαλύψουμε την συσκευή παρέα!

Πηγή (1) , (2) | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ