Αν έχετε την περιέργεια να δείτε πώς τα πάει το Galaxy S6, έναντι των iPhone 6 και HTC One M9, τότε σας έχουμε καλά νέα, καθώς το πρώτο speedtest κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

speedtest-s6-6-m9

Αυτό το speedtest είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αν σκεφτεί κανείς πως και οι τρεις παραπάνω ναυαρχίδες, χρησιμοποιούν διαφορετικό επεξεργαστή. Το Galaxy S6 φοράει τον Exynos 7420, το One M8 τον Snapdragon 810 και το iPhone 6 τον A8.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, το Galaxy S6, είναι πραγματικά θηρίο από άποψη ταχύτητας. Ο πανίσχυρος Exynos 7420 δεν είχε κανένα πρόβλημα με το να φορτώσει παιχνίδια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, σε σύγκριση με το iPhone 6 και το One M9 που έμειναν λίγο πιο πίσω.

Ωστόσο, από την άποψη του multitasking, το HTC One M9 έδειξε την πραγματική του δύναμη. Το Galaxy S6, χρειάστηκε να φορτώσει ξανά τις περισσότερες από τις εφαρμογές που άνοιξαν πιο πριν, δίνοντας προβάδισμα στο One M9, που τερμάτισε το test σε 1 λεπτό και 27 δευτερόλεπτα. Το iPhone 6 τερμάτισε σε 1 λεπτό και 34 δευτερόλεπτα νικώντας για πολύ λίγο το Galaxy S6, που τελείωσε σε 1 λεπτό και 37 δευτερόλεπτα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.