Μέχρι τώρα δεν είναι μυστικό ότι η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει αύριο το Galaxy S6 edge+ και το Galaxy Note 5 στο Unpacked event που έχει προγραμματίσει.Όπως ξέρουμε από τις διάφορες διαρροές, το Galaxy S6 edge+ δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από μια μεγαλύτερη έκδοση του απλού Galaxy S6 Edge, ωστόσο φαίνεται πως θα όχι ορισμένες βελτιώσεις στις δυνατότητες που προσφέρει κάνοντας swipe στις άκρες τους.

Galaxy-S6-edge-People-edge-update

Το People Edge που επιτρέπει την αποθήκευση έως και πέντε επαφών στην μια από τις κυρτές πλευρές του, θα έχει πλέον έξι νέες επιλογές (κλήση, βιντεοκλήση, μήνυμα, e-mail, αποστολή εικόνας, αποστολή emoticon), σε αντίθεση με το απλό Galaxy S6 Edge που πρόσφερε μόνο τρεις επιλογές (κλήση, μήνυμα, e-mail). Επίσης, θα έχει ένα ακόμη νέο Edge χαρακτηριστικό, το οποίο είναι η προσθήκη μιας επιπλέον σελίδας, στην οποία θα βρίσκονται έως και πέντε αγαπημένες εφαρμογές του χρήστη, τις οποίες θα ανοίγει γρήγορα, με παρόμοιο τρόπο.

Galaxy-S6-edge-five-apps-resizeΠηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.