Η Samsung είναι πολύ κοντά στο να κάνει το Galaxy S6 edge+ επίσημο, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που σταματάει τις διαρροές. Η τελευταία προέρχεται από τον @evleaks και δείχνει την επερχόμενη συσκευή να φοράει μια θήκη με ενσωματωμένο φυσικό πληκτρολόγιο. Αυτή η θήκη λειτουργεί ουσιαστικά ως αντικαταστάτης του πληκτρολογίου αφής, ενώ έχει και τα κλασσικά κουμπιά που βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης.

galaxy-s6-edge-plus-keyboard

Από το render μπορούμε να δούμε, πως η θήκη εφαρμόζει από το πίσω μέρος του τηλεφώνου και το πληκτρολόγιο κουμπώνει από μπροστά, κρατώντας έτσι τα δύο κομμάτια μαζί. Επίσης φαίνεται πως το UI του Galaxy S6 edge+ προσαρμόζεται ανάλογα στο πάνω μέρος της οθόνης, ώστε να μην καλύπτεται από το πληκτρολόγιο. Αυτό πραγματικά είναι ένα πολύ ασυνήθιστο αξεσουάρ και σίγουρα η Samsung δεν συνηθίζει να φτιάχνει τέτοιες θήκες.

Το Galaxy S6 edge+ να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται να παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στο Unpacked event της Samsung στη Νέα Υόρκη και αυτή η διαρροή απλά κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα, ενώ καταστρέφει παράλληλα μια έκπληξη της Samsung.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ