Ο λόγος για τη συλλεκτική έκδοση του Samsung Galaxy S6 Edge, το οποίο έγινε σε συνεργασία με τη Marvel και είναι στολισμένο στα χρώματα του Iron Man. Μετά την κυκλοφορία της συσκευής στην Κορέα, σε έναν εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, εμφανίσθηκαν περιπτώσεις πώλησης της συσκευής σε απίστευτα υψηλές τιμές.

new_Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition_KV1_640

Αφού λοιπόν υπάρχει αυστηρά περιορίσμένος αριθμός μόλις 1.000 κομματιών, όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το συλλεκτικό αυτό προϊόν, θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σε μια δημοπρασία στην Κίνα, ένα Galaxy S6 Edge Iron Μan edition, δημοπρατήθηκε στο ποσό των $91,000 και ενώ δεν γνωρίζουμε ποιος ήταν ο αγοραστής, το μόνο σίγουρο είναι ότι είχε βαθιές τσέπες.

Το γεγονός πως η Samsung επιβεβαίωσε ότι η συσκευή θα διατεθεί στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για τις υπόλοιπες αγορές, ενισχύει ακόμα πιο πολύ την τιμή μεταπώλησης του προϊόντος. Φαίνεται πως για να αγοράσει κανείς μελλοντικά το Samsung Galaxy S6 Edge Iron Μan edition θα πρέπει να είναι στην ίδια οικονομική κατάσταση με τον Tony Stark!

Πηγή

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το συγκεκριμένο κινητό δημοπρατήθηκε τόσο γιατί ήταν το 66ο κομμάτι και στην Κίνα ο αριθμός 6 θεωρείτε τυχερός, πόσο μάλιστα το 66 γι αυτό και μπήκε σε δημοπρασία. Τώρα για τα υπόλοιπα κομμάτια δεν νομίζω να κοστολογηθούν τόσο πολύ. Μπορεί το 666 κομμάτι να πάει λίγο παραπάνω :p

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.