Έχουμε δει αρκετά renders του Galaxy S6 edge+ και του Galaxy Note 5 να κάνουν το γύρω του διαδικτύου και ενώ αυτά σίγουρα φαίνονται πραγματικά, δεν είναι επίσημα σχεδιασμένα από την Samsung. Αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι είναι και πολύ μακριά από την πραγματική εμφάνιση των συσκευών, καθώς πολλά απ΄αυτά τα renders ήταν από κατασκευαστές θηκών.

Samsung-Galaxy-Note-5-S6-Edge-Plus

Για εκείνους όμως που ψάχνουν για κάτι πιο αυθεντικό, ο @evleaks επέστρεψε για μια ακόμη φορά, για να αποκαλύψει μερικά επίσημα press renders των δύο συσκευών. Το Samsung Galaxy Note 5 διαθέτει μια πιο έντονη σχεδίαση στα κουμπιά χειρισμού κάτω από την οθόνη, ενώ είναι σχεδόν διπλάσια σε μέγεθος σε σχέση με αυτά του Galaxy S6 edge+. Παρατηρούμε επίσης τα πολύ λεπτά bezels των δύο συσκευών και το S-Pen δίπλα στο Note 5 που δεν ξέρουμε αν τελικά θα είναι clickable ή όχι. Εν τω μεταξύ, το Galaxy S6 edge+ όπως ξέρουμε ήδη, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μεγαλύτερο Galaxy S6 Edge, όσον αφορά την εμφάνιση.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΔιαγωνισμός Techmaniacs.gr με δώρο ένα Homido VR Headset
Επόμενο άρθροAndroid M: Η κυκλοφορία της Developer Preview 3 θα καθυστερήσει
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ